Profile cover photo
Profile photo
farah adibah
For success, I need to get up
For success, I need to get up
About
farah's posts

Post has attachment
My Preloved Skincare to Let Go !!!!!
Assalamualaikum bloggers and readersssss !!!! Lamanya tk blogging. Yelah sejak masuk form 5 ni jadi mcm sibuk sgt mcm je. Okay tujuan harini aku blogging sbb nk let go skincare products yang aku dh guna tpi still new. Bukan nak let go sbb breakout ke apa ...

Post has attachment
SELF REMINDER
Dear self, You dont need to worry if your crush doesnt like you back because one day you will meet someone who is worth to yourself and deserves the perfections you have that nobody sees before. After all, the flaws or imperfections you own will become some...

Post has attachment
MIRACULOUS SKINCARE ROUTINE (BREAKOUT SKIN) !!
Bismillahirrahmanirahim...... Assalamualaikum hai hai hai ecewahhh happy betul !! How's your day  ? Okay tak ? Annyeonghaseyo :) ...Gwaenchanayo ? yelah baru  balik Korea haa kenalah practice bahasa Korea sikit hahahahaha :P..... BTW, you know what ? I ...

Post has attachment
HEY ! I AM BACK ! #SpecialPost
                                                                Manglish post  HEYYYY  IM JUST FREE FROM FINAL YEAR EXAM WHICH WAS SO SUFFERING ME !! HIP HIP HOREYYYYY ... *OK CHILL BECAUSE NEXT YEAR IS SPM YEAR T.T * and yeahh... plus im not ready yet to...

Post has attachment
It's Skin VC EFFECTOR SERUM for RM30 https://carousell.com/p/63211836 on #carousell

Post has attachment
10 LITTLE THINGS ABOUT ME HEHEHE #Part2
Annyeonghaseyo !! ehh lupa lak... Assalamualaikum :) Today is day364 of 2015  ... hmm amacam ?? sedih tak ? lagi sehari je nak masuk 2016 haa tak taulah apa yang akan jadi pulak 2016 ni .. Haraplah segala urusan dipermudahkan aamiin.. Haa lama dah tak blogg...

Post has attachment
9 LITTLE THINGS ABOUT ME HEHEHEHE
Assalamualaikum warga bloggers !! Tis' my very first time answering questions from a blogger . Okay tipulah kalau kata tak excited. Sumpah teruja gila beb hahaha okay here we go xD . Haaa, by the way, hi  Sarahhhhhhhh  ! Thanks sbb tag saya eh ... aaaaa bes...

Post has attachment
GIVE ME YOUR WHITENING TIPS !!
Assalamualaikum gaiss :D YAYYYY ada idea lagi nk buat post baru hehe... Hujung minggu ni korang buatpe je selain blogging ? ke ada yang tengah dalam holiday mood ? Happy holiday and have fun puas-puas eh supaya tkdelah sia-sia percutian korang tu pastu dptl...

Post has attachment
Give Me Your Skincare Review !!
Assalamualaikum :D wawahhh makin rancak mood aku harini nk tulis blog. This is my second post for today. Tetiba trfikir topik menarik nk cerita ... okay so lets started it !! JERAWAT ????!!!!!! ANDWAEEEEE T.T Okay aku tahu jerawat ni satu benda yg digeruni ...

Post has attachment
Lets Start Blogging beb !
Good morning ! eh sebenarnya takdelah pagi sangat huhu Assalamualaikum bloggers :) may Allah ease your matters a nd have a nice day ppl !!  . . Okay aku tak taulah kenapa baru-baru ni aku menaruh minat yang mendalam dalam bidang blogging ni ayat poyo Maca...
Wait while more posts are being loaded