Profile cover photo
Profile photo
Digisource B.V.
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
We mogen weer trots zijn op een mooi klantverhaal, ditmaal van Kraaijeveld´s Aannemingsbedrijf b.v.

“Bij vragen, wijzigingen of storingen kunnen we gebruik maken van het online supportsysteem en de melding hierin vastleggen. We zijn erg te spreken over de kennis waarover de medewerkers van Digisource beschikken en de snelheid waarop er gereageerd wordt op een vraag of een wijziging. We kunnen Digisource daarom zeker aanbevelen aan anderen.”

Klik op de link en lees het gehele klantverhaal! http://ow.ly/xvT4306vWks
Add a comment...

Op zaterdag 12 november had Digisource een personeelsuitje in Den Haag. Op de Prinsengracht werd in een gezellige locatie onder het genot van een drankje gestreden om de medaille tijdens de ‘ik hou van Holland’ quiz. De mannen tegen de vrouwen en logischerwijs waren het de vrouwen die uiteindelijk de medailles glansrijk wonnen.

Daarna stond er een uitdaging te wachten voor de meesten: met z’n allen tapas koken bij Koken-op-maat. Alle ingrediënten waren uitgestald op tafel, menu’s waren uitgeschreven, alleen aan het personeel van Digisource de dankbare taak om er ook iets lekkers van te maken. In teams van 4 personen kregen we twee gerechten aangewezen. Ondanks dat er wat mensen waren die niet als chef kok betiteld kunnen worden, heeft iedereen zijn uiterste best gedaan om er iets lekkers van te maken. Aan een lange tafel hebben we elkaars gerechten geproefd en gelachen om elkaars kookervaringen.

Al met al een heel gezellig teamuitje!
Add a comment...

Post has attachment
Rick Broeders werkt als remote systeembeheerder bij ICT bedrijf Digisource uit Barendrecht. Hij is voor veel klanten het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen. Hoog tijd om hem beter te leren kennen!
Add a comment...

Post has attachment
We hebben de laatste maanden veel geschreven over cybercriminaliteit en manieren om u hiertegen te beschermen. Toch blijft het voor uw bedrijf niet bij online beveiliging. Traditiegetrouw worden er in de maanden november, december en januari zo’n 40% van het jaarlijkse totaal aan Nederlandse inbraken gepleegd.
En denk er maar eens aan wat de gevolgen zijn van een inbraak bij u op kantoor. Wat gebeurt er wanneer uw hardware zoals desktops, laptops en servers gestolen worden? Ook uw pandbeveiliging is daarom van groot belang om uw bedrijfsdata te beschermen en te voorkomen dat uw werkzaamheden tijdelijk stil komen te liggen. Met het nieuwe 24/7 Alarm bent u dag en nacht beschermd en worden meldingen voor u gemonitord en opgevolgd. We vertellen u er graag meer over! http://ow.ly/TGTx305Qpcm
Add a comment...

Post has attachment
We zijn weer super trots op een nieuw klantverhaal. Ditmaal over de bijzondere samenwerking met Theater het Kruispunt!

“We zijn erg tevreden over onze samenwerking met Digisource. Het oplossen van problemen en storingen gaat sneller. Digisource is in geval van storingen, vragen en verzoeken met één telefoontje beschikbaar. Wij hebben met Digisource een duurzaam sponsor/partnercontract waarmee we het vertrouwen in elkaar nog eens extra hebben bezegeld.”

Klik op de link en lees het hele klantverhaal! http://ow.ly/bq2r305CyRL
Add a comment...

Post has attachment
Remco van Lent organiseert regelmatig een gameavond voor alle medewerkers van Digisource. Zo ook weer afgelopen zaterdagavond! Het was een succesvolle, gezellig avond en traditiegetrouw werd er tot in de kleine uurtjes doorgegaan.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Digiassist Antivirus maakt gebruik van twee verschillende antivirus oplossingen: AVG en Kaspersky. De AVG versie wordt vanaf 31 oktober niet meer ondersteund. Maakt u hier na deze datum nog gebruik van? Dan bent u steeds vatbaarder voor virussen, trojans en andere soorten ongewenste software, omdat er geen updates meer beschikbaar zijn om dit tegen te gaan.
Lees verder!

https://www.digisource.nl/let-op-aanpassing-digiassist-antivirus-avg/
Add a comment...

Post has attachment
Rik Kranendonk werkt ruim negen maanden bij Digisource. Als remote systeembeheerder staat hij altijd klaar om ervoor te zorgen dat de klanten van Digisource probleemloos kunnen werken. Als klanten naar Digisource bellen met een vraag of probleem, is de kans groot dat ze hem aan de telefoon krijgen. Hoog tijd dus om hem beter te leren kennen! http://ow.ly/H1zt3056NCM
Add a comment...

Post has attachment
Bent u van plan een nieuwe server aan te schaffen? Doe dit voor 1 oktober!
1 oktober 2016 wordt Windows Server 2012 R2 niet meer verkocht. De vervangende server is System Center 2016, een veel duurdere variant. Windows Server 2012 R2 wordt de komende jaren nog wel ondersteund. Bent u daarom van plan om een nieuwe server aan te schaffen? Doe dit dan vòòr 1 oktober, zodat u flink kunt besparen ten opzichte van de nieuwe server System Center 2016!

Heeft u hier vragen over of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

https://www.digisource.nl/bent-u-van-plan-een-nieuwe-server-aan-te-schaffen-doe-dit-voor-1-oktober/
Add a comment...

Post has attachment
Digisource is samen met partner Rout IT bezig met de ontwikkeling van DigiLoRa. DigiLoRa maakt het mogelijk om kleine hoeveelheden informatie draadloos uit te wisselen tussen objecten en systemen. Dit gebeurt via chips, zogeheten nodes, die op deze objecten geplaatst worden. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om simpele dingen ‘smart’ te maken en te laten behoren tot het Internet of Things. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos: van het detecteren van lege parkeerplaatsen tot het meten van de luchtkwaliteit in kantoren.

Digisource start met de samenwerking met Van Gelder Groenten & Fruit. Hoe? Lees verder! http://ow.ly/QgUL304uen3
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded