Profile cover photo
Profile photo
Noraza Akmal
30 followers -
The Worst Color Is Black !
The Worst Color Is Black !

30 followers
About
Posts

Post has attachment
Trip Krabi :: Barracudas @ Koh Phi-Phi Island
Dah lama entry ni terperuk dalam draf, gambar semua dah upload cume cerita sampai ke sudah aku tak tulis. Memandangkan entry ni dah bertahun2 banyak jalan cerita yang aku dah lupa. Jadi biarlah gambar saja yang bercerita. Trip ke Koh Phi-Phi ni kami ambik d...
Add a comment...

Post has attachment
Raja Buah :: Musang King SS2 Petaling Jaya
Last week aku mengidam nak makan durian yang sedap a.k.a Musang King. Demand sungguh baby ni tau, durian murah-murah tak nak. Kalau cakap ibu baby yang nak makan lambat sikit abi-nya bertindak, tapi kalau cakap baby yang nak makan laju la sikit hasrat tu di...
Add a comment...

Post has attachment
Timberland :: Yess Sudah Sampai !
Memang terbaik ! Tak sampai 3 hari order dah sampai depan pintu. Hohohoo... mantop...  I Like muahahaha... Order from Singapore Timberland Outlet Bahagian dalam kasut. Walaupun beli direct dari genuine store tapi kene cek jugak. Pastikan Ori :)) Alhamdulill...
Add a comment...

Post has attachment
TIMBERLAND :: Angkat Dulula Sepasang :))
Dah lama aku nak beli Boot Timberland ni, tapi asyik duk berkira-kira je. Tapi bila difikir2kan duit pun habis kelain jugak, So apa salahnya aku happykan diri sendiri dengan membeli sesuatu yang dihajati. Ayat pujuk hati coz dah terbeli... hihihihi... Dalam...
Add a comment...

Post has attachment
Mokde Telah Kembali Ke Rahmatullah
Setiap yang bernyawa itu pasti akan merasai mati. Petang kelmarin aku disentap dengan berita kematian ibu tiri yang sangat baik hati & banyak membantu kami adik beradik, terutama dalam hal2 menguruskan segala perkara yang berkaitan harta pusaka arwah umi & ...
Add a comment...

Post has attachment
Kafir Itu Tidak Akan Pernah Gembira Melihat Kau Bahagia !
Kalau di ikutkan hal dunia, sampai Kiamat pun tak-kan pernah berakhir. Sebanyak mana diluangkan masa untuk dunia pun tidak akan ada penghujungnya. Ada2 saja perkara & masalah yang timbul & perlu difikirkan hingga terasa bagai nak bocor kepala. Oleh itu perl...
Add a comment...

Post has attachment
Prenancy :: IBERET 500 :: OBICAL :: Multivitamin ELEPRO
Salam Hii semua, entry kali ni just nak share supplement yang aku amik sepanjang kehamilan. Dah lama nk share tapi asyik terlupa je. Harini ada masa skit & kebetulan aku pun sudah kehabisan stok asid folic & baru je membuat pembelian di Lazada tadi. hihihih...
Add a comment...

Post has attachment
Holiday HK :: Satu Hari Di Ocean Park
Sambungan cerita di Hong Kong... Aktiviti hari ke 3 kami adalah ke Ocean Park. Target whole day kat sini. Memang besar kawasan Ocean Park, banyak tempat juga terpaksa aku skip sebab tak larat nak naik turun bukit. Kawasan dia berbukit2. Lagi pulak masa kami...
Add a comment...

Post has attachment
Zikir Meringankan Beban Hidup
Alhamdulillah,  Hari ini aku ingin berkongsi dengan kawan2 mengenai keajaiban zikir & mengingati Allah. Amalkanlah untuk sentiasa beristighfar sebanyak 100x sehari paling kurang. Sambil naik kereta, memasak & buat kerja pun boleh. Asalkan mulut tidak ikut b...
Add a comment...

Post has attachment
Little Caliph :: Grand Ihtifal 2017
Pada hari Sabtu haritu, kami ke majlis Grand Ihtifal Little Caliph yang di adakan di Dewan Kejuruteraan UPM Serdang yang berlangsung seawal 8.30am to 12.30pm. Untuk sessi pagi kanak2 cilik yang berusia 4 dan 5 tahun membuat pelbagai persembahan serta meneri...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded