Profile cover photo
Profile photo
Ikimiwa Immiwa
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
MINI GIVEAWAY BY MISS NADRAH
Assalamualaikum wbt and hi bloggers and non-bloggers alike :) harini Iki terjumpa mini giveaway ni.. teringin nak join sebab memang Iki tengah takde duit nak topup diri sendiri.. wuuu... so sad, I am old enough to ask money from my parents but I am unemploy...
Add a comment...

Post has attachment
Ikimiwa Immiwa commented on a post on Blogger.
salam,
like the fact that u mentioned about those creatures that were mentioned in the Quran. :)
Add a comment...

Post has attachment
BAGUS SANGAT LA KITA NI KAN?
assalamualaikum wbt and hi bloggers and non-bloggers alike, secara jujurnya Iki tengah rasa disappointed sangat dengan sesetengah orang dalam masyarakat malaysia yang majmuk ni, yang mana  kita selalu ada je ruang nak rasa diri kita, atau klik kita, atau ge...
Add a comment...

Post has attachment
Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..
Assalamualaikum wbt and hi bloggers.. harini Iki nak join segmen ni. boleh klik banner untuk maklumat lanjut ye. :) salam kenal semua!  Syarat-syarat : 1. Follow Lorong Cinta 2. Buat Entri  Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah.. 3. Tampal Banner dan li...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
CINTA THROUGH MATAKU
Assalamualaikum and hi bloggers :) so, ini entry kedua Iki kat blog yang freshly baked ni. eheh. dan Iki memilih untuk berbicara tentang cinta. ni bukan strategi pemasaran ye. ye la, biasanyakan blog pasal cinta ni dapat banyak hits! ops. betul ke tak? ala,...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded