Profile cover photo
Profile photo
Yala.ro
63 followers -
Siguranța casei tale începe de la ușă. De aceea e important să o securizezi cu o yală care oferă cea mai bună protecție antiefracție.
Siguranța casei tale începe de la ușă. De aceea e important să o securizezi cu o yală care oferă cea mai bună protecție antiefracție.

63 followers
About
Posts

Post has attachment
Atunci când discutăm despre yale electromagnetice ne gândim automat la o mai bună siguranță, precum și la o manevrabilitate a ușii ceva mai ușoară. Unde pot fi montate astfel de yale electromagnetice și ce parametrii trebuie îndepliniți pentru ca acestea să dea randament maxim puteți afla mai jos.
www.yala.ro

Post has attachment
LokkBolt este zăvor de tip baston cu închidere de siguranță, elegant și cu o durată lungă de folosire. Se poate încuia cu cheia și este rapid și ușor de montat pe porți din orice tip de material.
Detalii, modele și prețuri aici: http://goo.gl/iMdbCS

Post has attachment
Mai jos sunt prezentate 3 aspecte importante după care vă puteți ghida în momentul în care v-ați hotărât să achiziționați arcuri amortizoare. Astfel de arcuri amortizoare vin însoțite de o serie de caracteristici tehnice care le diferențiază și le fac potrivite pentru anumite tipuri de uși.

Post has attachment
În ceea ce privește o securitate optimă a diverselor locații, se trece la nivelul superior dictat de tehnologia tot mai prezentă în viața de zi cu zi. O serie de yale electrice poate înlocui yalele clasice deja montate pe uși. În acest fel se îmbunătățește în mod semnificativ gradul de confort pe care utilizatorul îl are atunci când deschide o ușă. Mai jos avem trei exemple de locuri în care pot fi montate cu succes yale electrice.

Post has attachment
Cu toții avem nevoie să ne simțim protejați, în afara oricărui pericol, tocmai de aceea piața sistemelor de securitate este în plină dezvoltare. Găsim acum orice ține de securitate, de la încuietori pentru porți metalice, până la sisteme de blocare a ferestrelor. Ne trebuie doar puțină răbdare pentru a găsi cele mai bune sisteme antiefracție pentru casă.
Noi vă oferim câteva sfaturi pentru a avea o curte sigură: de la încuietori pentru porți metalice, până la îngrijitul copacilor.
Detalii aici: http://www.yala.ro/sfaturi-utile/sfaturi-pentru-a-avea-o-curte-sigura-de-la-incuietori-pentru-porti-metalice-pana-la-ingrijitul-copacilor.html.
Photo

Post has attachment
MAG 2500 este un sistem de închidere ideal pentru porțile metalice de exterior. Această încuietoare cu lacăt electro-magnetic permite controlul accesului într-o instituție, hală de lucru, centru de birouri sau curtea unei reședințe. MAG 2500 are mânere integrate și prezintă o fixare rapidă și ușoară, ce nu necesită sudură, fiind recomandată pentru utilizare în exterior.

Detalii aici: http://www.yala.ro/incuietori-complexe-pentru-porti-metalice/sisteme-de-incuietori-pentru-porti-metalice-de-exterior/incuietori-electromagnetice-pentru-porti-metalice/incuietoare-cu-lacat-electro-magnetic-mag-2500-sistem-inchidere-pentru-porti-metalice-de-exterior.html

Post has attachment

Recomandat pentru uși frontale și uși de apartament, ABUS 7603, este cel mai folosit arc amortizor de ușă de la ABUS. Acesta rezistă cu succes în aer liber atât la razele soarelui cât și la îngheț iarna, ușa funcționând perfect în orice condiții.
Detalii și preț aici: http://www.yala.ro/arcuri-amortizoare/arc-amortizor-abus-7603.html

Post has attachment
Yala PullBolt cu montare frontală este concepută pentru a oferi siguranță deosebită la intrarile în magazine, uși, rame și porți(. Fabricată din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate această yală este ideală pentru *folosirea în medii saline sau corozive, fiind de asemenea foarte rezistentă la tăiere.

Post has attachment
Bara transversală PR 1900 este ideală pentru uși frontale, având un grad ridicat de intimidare. Aceasta securizează ușa pe întreaga lungime, este foarte rezistentă și datorită boltului special, poate fi folosită pe uși cu grosime de 800-950 mm
Bara transversală pentru ușă poate fi blocată din interior și exterior cu ajutorul unei chei.

Detalii aici: http://www.yala.ro/bare-transversale/bare-transversale-usi-pr-1900.html
Photo

Post has attachment
Lanțurile de siguranță SK 89 sunt recomandate pentru utilizarea la uși frontale și de apartament. Acestea nu necesită găurirea ușii, fiind ideale pentru ușile ignifuge. În plus, aceste lanțuri de siguranță sunt ușor de folosit de către copii sau persoane în vârstă.

Detalii și preț aici: http://www.yala.ro/lanturi-siguranta/lanturi-de-siguranta-usa-sk-89.html.
Photo
Wait while more posts are being loaded