Profile cover photo
Profile photo
Gibbon Slacklines Hungary
44 followers -
"Az egyensúly olyasmi, mint a szerelem - nélküled, mégis rajtad keresztül létezik." - Jan Galek
"Az egyensúly olyasmi, mint a szerelem - nélküled, mégis rajtad keresztül létezik." - Jan Galek

44 followers
About
Posts

Post has attachment
76 pillanatkép Csobánkáról, a Happy Weekend terepbejáró túránkról. :-)
Add a comment...

Post has attachment
Slackfarsang 2015 @ Gibbon Slacksuli, Budapest. Kész állatkert! :D
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Slackline Budakeszi Városi Gyermeknapon! Gyertek, ismerkedjetek meg minél többen ezzel a Magyarországon még új, vagány és látványos, mégis nyugaloma és koncentrációra nevelő sporttal, ami amellett, hogy kiváló móka, nem mellesleg alaposan megdolgoztatja azokat az izmaidat is, amikről eddig azt sem tudtad, hogy lézeznek. Ha elfáradtál a slackizésben, megpihenhetsz a fák közé kirakott Gibbon függőágyakban, vagy kalandozhatsz egy kicsit a Budakeszi Lovaspark hatalmas területén, és további érdekes programokon vehetsz rész.

Például:
10:00 - Hídavatási ünnepség
10:10 - Futakeszi, indulás a Mamutfenyőktől, előtte 9:30-tól regisztráció és bemelegítés
10:15 - ABC Autósiskola biciklis ügyességi versenye
11:00 - Palya Bea gyermekkoncertje
14:00 - Vakkantó SE Kutyaiskola bemutató
16:00 - Mamutháború családi számháború
17:00 - III. Nemzetközi Lovaspóló Kupa

További egész napos programok:
bábszínház, játszóházak és kézműves foglalkozások, népi mesterségek bemutatója (korongozás, fafaragás, foltvarrás, gyöngyfűzés), zumba, cardio boksz, íjász próba, baranta bemutató, falmászás, grund kézilabda, lőtér bemutató, elektromos autók és kerékpárok kipróbálási lehetősége.

Piknikezzetek velünk Budakeszin a zöldben! A rendezvényen való részvétel ingyenes.

A programokról bővebben: http://hirmondo.budakeszi.hu/programok/details/1428-varosi-gyermeknap

Csekkoljatok be az esemény Facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/684928004914331

További eseményeinket megtaláljátok a www.gibbon-slacklines.hu oldalon. Nézzetek be gyakran, nehogy lemaradjatok!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Rendhagyó együttműködésnek lehetnek szemtanúi, akik május 31-én, szombaton kilátogatnak Pilismarótra az V. ART6 Vigadalmra. Az amúgy is különleges programok (kiállítás, design vásár, zene, tánc, büfé és kóstolók, gyermekprogramok) mellett egy eddig még sosem látott SlackDivatBemutatót is láthatnak majd! Közreműködnek: Dormán Berci és slackline csapata. :-)

Részletek: https://www.facebook.com/events/443733939095651/?fref=ts
Photo
Photo
2014-05-26
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Szeretjük a jó ügyeket, ezért május 25-én vasárnap a Slackpiknikünket áthelyeztük a Margitszigetről a II. János Pál pápa térre, hogy a Krízisközponttal együttműködve színesítsük egy kicsit a II. János Pál pápa téren megrendezett gyermeknap programját - no és persze a környékbeli gyerekek és szülők életét. Csekkoljátok a képeket a Facebook-on - ha ott voltatok, talán magatokra ismertek. ;-)
Add a comment...

Post has attachment
Vadregényes, gyönyörű környezetben, ritkaságszámba menő, különleges fák, bokrok és virágok között és a hétvégi 30 fokban kifejezetten hűsítő árnyékban tartották meg a Füvészkertben a 2014-es Európai Pikniket, ahová látvnyos és szórakoztató produkcióként idén a Gibbon Slacklines csapatát is meghívták a szervezők.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Csapatunk a hétvégén első alkalommal képviseltette magát, illetve képviselte a slackline-t mint sportágat a Budapesti Nagy Sportágválasztón. Az Over magazinnal állított közös standnál több ezer vállalkozó szellemű gyerkőc és szülő próbálhatta ki (többségük először), hogy milyen is slackire állni. Bár a TV2 hírekben nem mutattak slackline-t, a linkelt videóból képet kaphattok a rendezvényről. Illetve hamarosan fotókkal is bővítjük az eseményhez tartozó képgalériát!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-05-26
7 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Ajkán is van mostmár slackline klub! Aki érintettnek érzi magát, vagy érdeklődik a sport iránt, vagy csak vidám hangulatra és egy jó csapatra vágyik, nézegesse gyakran az oldalukat, hogy mindig tudja, merre találhatók éppen az ajkai slackisek.
Add a comment...

Post has attachment
A Gibbon minden évben meghirdeti a King of Slackline és Queen of Slackline versenyt.  2014-es évadban végre egy magyar leányzónak is szurkolhatunk: Csermák Niki sikerrel vette az 5. kört, és mi továbbra is nagy büszkeséggel figyeljünk szereplését.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded