Profile cover photo
Profile photo
Isya Purple
111 followers
111 followers
About
Isya's posts

Post has attachment
Pengalaman menyertai Program Penilaian Kompetensi (PAC) JAKIM bagi jawatan Penolong pegawai hal ehwal islam gred S29
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Assalamualaikum.. Hari ni aku tetibe je rajin nak menulis pasal pengalaman aku menyertai program penilaian kompetensi (Program Assessment Centre) anjuran JAKIM buat pertama kalinya seumur hidup aku. Masa isi SPA bulan Mei ta...

Post has attachment
Hey, you! Jangan Sentuh Aku- Part 7
      PART 7 .. "Tengok tu, Ira! Konon alim. Kopiah atas kepala, tapi dari tadi lagi asyik tenung aku semacam je!" bebel Alya sewaktu dia baru keluar dari tandas. Ketika itu, dia, Sarah dan Humaira' sedang berjalan bersama-sama menuju ke dewan kuliah. Humai...

Post has attachment
test 2.0
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته     test sekali lagi.   

Post has attachment
test
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته     test.test  

Post has attachment
test
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته     testing. post ni aku publish sebab nak test samada post aku keluar kat reading list follower2 aku or tak... sebab dah lama aku tak nampak post2 blog aku kat reading list blog yang aku follow.   😢😢 please sape yang namp...

Post has attachment
test
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته     testing. post ni aku publish sebab nak test samada post aku keluar kat reading list follower2 aku or tak.. sebab dah lama aku tak nampak post2 blog aku kat reading list blog yang aku follow.   😢😢 please sape yang nampa...

Post has attachment
test
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته     testing.   

Post has attachment
test
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته     testing.   

Post has attachment
Buku apa aku beli ni?
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته   Alhamdulillah.... hari ni, Allah masih beri peluang untuk aku membebel dalam blog ni lagi. huhuu.. setelah 15 purnama aku menyepikan diri, akhirnya aku muncul lagi bersama berita gembira,...

Post has attachment
Buku apa aku beli ni?
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته   Alhamdulillah.... hari ni, Allah masih beri peluang untuk aku membebel dalam blog ni lagi. huhuu.. setelah 15 purnama aku menyepikan diri, akhirnya aku muncul lagi bersama berita gembira, bahawasanya aku telah pun menamatk...
Wait while more posts are being loaded