Profile cover photo
Profile photo
Els Martens
3 followers
3 followers
About
Posts

In de personeelskamer hangt een reeds door mij aangepast surveillancerooster. Kijk hier svp even naar en noteer wat nog anders zou moeten zijn. Dit pas ik dan nog aan.
Add a comment...

Hallo
Vanmorgen ben ik met de leerlingen van groep 6/7 naar de gymzaal gelopen. Ondanks dat we, vanwege het weer, al iets later vertrokken werden we onderweg alsnog overvallen door veel regen en onweer. Ook bij het teruglopen naar school had ik een onbestendig gevoel. Er zou toch eens iets gebeuren...
Op school teruggekomen heb ik dit gelijk met de bovenbouwcollega's besproken en nu hebben we afgesproken om niet meer te gaan lopen bij onweer en harde regen. Misschien ook voor de onder- en middenbouw belangrijk om samen eens te bespreken.
Groet.
Els.
Add a comment...

Beste collega's,
Vandaag is al weer mijn laatste stagedag op 'De LenS'. Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor het fijne jaar dat ik hier op school heb gehad. Ik heb me hier op school heel erg welkom en thuis gevoeld. Jullie staan erg open voor stagiaires en zijn allemaal bereid om mensen de kans te geven om iets te leren. Dat is dan ook precies wat ik hier heb gedaan: heel veel geleerd!
Het is nu tijd voor mij om weer verder te gaan. Echter alles wat ik hier geleerd heb neem ik mee en ik zal nog regelmatig terugdenken aan deze fijne en leerzame tijd op 'De LenS'.
Nogmaals allemaal bedankt en misschien tot een volgende keer!

Groetjes Brenda
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded