Profile cover photo
Profile photo
Marie Steenberger
206 followers -
Ernæringsekspert, forfatter og foredragsholder. Forfatter til Spis efter din kvindetype, Slank dig let og Ser jeg tyk ud i den her mave? Marie har i mange år specialiseret sig i, at hjælpe danskerne med at leve sundt med et et sundt forhold til kroppen, vægten og maden.
Ernæringsekspert, forfatter og foredragsholder. Forfatter til Spis efter din kvindetype, Slank dig let og Ser jeg tyk ud i den her mave? Marie har i mange år specialiseret sig i, at hjælpe danskerne med at leve sundt med et et sundt forhold til kroppen, vægten og maden.

206 followers
About
Posts

Post has attachment
KEDSOMHED. Jeg har ikke tal på, hvor mange af mine klienter der spiser, når de keder sig. Det er forskelligt, hvornår de keder sig. For nogle er det mens, de er på arbejde, for nogle er det, når de kommer hjem fra arbejde, andre kan ikke lade pålægschokoladen ligge i skuffen efter aftensmad.

Der kan ryge meget unødig mad ned i kedsomhed. Mad, hvis formål ikke er at mætte en sulten mave, men som skal fylde et hul, der føles tomt.

Jeg skriver om at kede sig og spise i nyhedsbrevet i dag. Læs det før din efterårsferie <3
Add a comment...

Post has attachment
"Lige så dejlig sommeren er, ligeså skræmmende kan den være for mange. For hvordan skal det ikke gå med sundheden, balancen mellem det usunde og det sunde og kiloene, når hverdagen bliver til ferie, og man er langt væk hjemmefra. Fra ens eget køkken, fra rugbrødet og fra de vante rutiner.

Det er svært at tage juiceren med til Grækenland. Rugbrød og skyr får sikkert også lov til at blive hjemme. Men den gode nyhed er, at der er én ting, du altid kan tage med på ferie og som kan sikre dig, at du ikke skal bruge alt for meget unødig tid på at tænke over din sundhed i din dyrebare ferie. Og det er din krop. Den krop der fortæller dig præcis, hvor store mængder mad, du har brug for.

Hvis du tør lytte til den.

Den krop, der fortæller dig, hvor mange måltider du har brug for om dagen, og om du har behov for mere grønt eller mere kød.

Hvis du tør stole på den.

Så lad være at panikke over, at du skal på ferie. For når du først har lært at spise intuitivt ved at tage kroppen med på råd, så kan du slippe alle bekymringer om sommerferie og for mange ekstra kilo på sidebenene"

Dagens nyhedsbrev i dag
Add a comment...

Post has attachment
Heidi er netop blevet uddannet Madmentor fra vores Madmentor uddannelse.

På Madmentor bloggen her kan du møde hende, læse og se video, hvor hun fortæller, hvordan hun før i tiden brugte overspisning som en "flugt" fra sine følelser - og hvordan hun fik livet tilbage.

Bloggen finder du her: https://www.madmentoruddannelsen.dk/blog/2017/4/7/interview-med-heidi-brink

Se også videoen herunder - og få et indblik i hvordan Heidi er gået fra et hemmeligt madmisbrug til allerede at have flere succesfulde klientforløb bag sig.

Bemærk at Heidi startede på uddannelsen Madmentor i oktober sidste år.

Hvor du vil være om et halvt år?

At få et frit forhold til mad ...er at få livet tilbage!

Næste hold på Madmentor uddannelsen starter 3. maj.

Sofia Manning​ og jeg holder ekstraordinær introaften nu på mandag i Sofias hus på Frederiksberg. Tilmed dig her. Det er helt gratis. https://www.madmentoruddannelsen.dk <3
Add a comment...

Post has attachment
"Når Sofia Manning og jeg toner frem på de sociale medier i lækkert tøj, med det store smil og de gode vinkler og taler om at have et naturligt forhold til mad, så risikerer vi desværre, at nogle vil føle sig forkerte, anderledes eller ikke gode nok som de er.

Og det var sådan min klient havde det. Nemlig dårligt med sig selv over, at hun ikke bare kunne få et naturligt forhold til mad.

Derfor er det vigtigt for os begge at fortælle om os selv og vores eget forhold til maden. Det gør vi blandt andet i vores nye bog Madmentor - fra indre kaos til madro og især på Madmentor™ uddannelsen. Vi har alle ting, vi kæmper med. Og det har Sofia og jeg også på hver vores måde. Før i tiden har vi gjort maden til problemløser. Det gør vi ikke mere. Men livet er jo det samme. Kun vores forhold til mad er forandret"

LÆS MERE I DAGENS NYHEDSBREV, HVOR DU OGSÅ KAN TILMELDE DIG VORES MADMENTOR WEBINAR - HELT GRATIS >>

https://mariesteenberger.simplero.com/deliveries/-QL9XkVOGQrzyDQb
Add a comment...

Post has attachment
Ja du er!
Det er nu på tirsdag til gratis foredrag og sidste introaften med Sofia Manning og jeg kl. 17.30 - 19.30 i København. Tilmeld dig her i mit nyhedsbrev.

Vi starter nyt hold på Madmentor uddannelsen 3. maj.
Du er inviteret!
Du er inviteret!
mariesteenberger.simplero.com
Add a comment...

Post has attachment
En veninde, der aflyser alle jeres aftaler for at træne i stedet. En kollega, der taber sig meget og altid foretrækker en rå gulerod alene foran computeren i stedet for dagens ret i kantinen. Er der noget galt? Og skal du over hovedet blande dig i det? Læs her, hvad du kan gøre, når du får mistanke om, at en, du holder af, har en spiseforstyrrelse.

Så du dokumentaren Børnene på psyk i går på DR1 om Sofie på 11 år, der lider af anoreksi?
Jeg har skrevet et blogindlæg i dag til dig der ikke ved, hvordan du skal tage den svære snak, med én, der viser alle tegn på spiseforstyrrelse.
Her får du mine bedste råd til hvad du bør sige og ikke sige til én du kender i hhv. fitnesscenteret, til en kollega, en veninde og et familiemedlem.
Add a comment...

Post has attachment
"Jeg ved, at min egen datter står på tærsklen til et ungpigeliv, hvor hun vil sammenligne sig selv og sit udseende på de sociale medier og i venindegruppen.
Hun vil blive påvirket af det massive fokus på sundhed og vægt, som er den bærende værdi i et samfund som vores"
Læs mere i dagens nyhedsbrev >>
Add a comment...

Post has attachment
For er der noget jeg har lært, siden jeg blev uddannet på Suhrs Seminarium, så er det, at ikke én kostplan eller én type slankekur passer på alle. Vi har hver især vores egne finurlige måder at spænde ben for os selv i et vægttab, og derfor er arbejdet med dig selv helt uundgåeligt, hvis du vil tabe dig og holde vægten.

Men det er også vigtigt at huske os selv på, at hvis vi i det mindste ikke prøver, så har vi fjernet muligheden for nogensinde at lykkes.

Med e-kurset får du mulighed for at arbejde med dig selv på en ny og effektiv måde. Du får hver uge et nyt værktøj som du aktivt skal implementere i din uge. På den måde finder du også ud af hvilke værktøjer der skaber værdi i dit liv. Som det er med slankekure og kostplaner, er det også med forskellige vaner. Det betyder med andre ord, at det er OK hvis nogle af kursets principper ikke virker på dig og dit liv. Men tænk hvis du kunne komme ud på den anden side, om 6 uger, med bare én eller to nye vaner som er med til at gøre dit forhold til maden mere afslappet?

Skylder du ikke dig selv og din krop, i det mindste, at prøve?
Add a comment...

Post has attachment
Ofte sker det med en selvudviklings bog, at man interesseret læser den igennem, for derefter at sætte den tilbage på hylden.
Det kan være svært at holde sig selv til ilden, få lavet øvelserne og implementeret de gode vaner, ud fra en bog alene.

Derfor har jeg lavet dette kursusforløb, hvor du bliver holdt i hånden hele vejen igennem de seks uger. Der er en mening med, at du ikke har adgang til alle de 6 uger på én gang. At bryde vaner, handler om at bryde én vane af gangen. Her har du mulighed for, at arbejde koncentreret med en ny vane ad gangen, som du kan øve dig på, frem til næste uge, hvor du får en ny konkret opgave.
Kurset hjælper dig til at slippe dårlige spisevaner, at få et afslappet forhold til dig selv og mad. Du vil opleve en genvunden kontrol i dit liv, en sundere livsstil samt inspiration til hvad netop du altid bør have i dit køkken.
Vægttab handler om at stole på dig selv
Vægttab handler om at stole på dig selv
mariesteenberger.simplero.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded