Profile cover photo
Profile photo
Vision Improve
About
Posts

Echipa Vision Improve, ramane mereu in contact cu tine. Pentru orice fel de problema, cereri de servicii, sau doar cerere de informatie, folositi cu incredere formularul de contact oferit de catre site-ul nostru, in aceasta pagina. Comunicarea este primul pas, catre o problema rezolvata. Vision Improve, raspunde si la urmatoarele date de contact:

• Marius Adam: 0747-869-686
• Alexandra Lupascu: 0743-074-409
• Vladuta Bercea: 0724-196-094
• Gabriela Bercea: 0747-934-148
• Marian Stefan: 0740-106-176

• contact@visionimprove.ro
• evenimente@visionimprove.ro
• marketing@visionimprove.ro

Iata, pe scurt, cateva din serviciile noastre:

- Organizare evenimente
- Identitate si strategii
- Campanii comunicare
- Obiecte promotionale
- Creatie si productie
- Personalizare

Va asteptam, sa ne calcati pragul, pentru oricare din serviciile prezente pe site-ul nostru, dar si pentru eventuale colaborari, studii de pret, intalniri informative.

Post has attachment
Participam, organizam, ne bucuram! Evenimente pline de voie buna!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Evenimente Vision Improve
13 Photos - View album

Evenimentele organizate şi coordonate de noi vă oferă un maxim de interacţiune cu publicul şi concurenţa, lucru uşor de dovedit prin evenimentele marca Vision Improve:
- Uliţa Vinului – Braşov
- Târgul de Rusalii – Bucureşti
- Târgul Toamnei – bucureşti
- Târgul de Crăciun: “Vine Moşul în Obor” – Bucureşti
- Si altele.

De asemenea, oferim logistica necesară penru organizarea de conferinţe, seminarii, petreceri firme, lansări brand, training-uri, team building-uri. Vision Improve înseamnă: zeci de clienţi multumiţi, sute de proiecte finalizate, mii de ore dedicate clienţilor noştri.

Evenimentele organizate si coordonate de noi au oferit un maxim de interactiune cu publicul, agentia ocupandu-se integral de programul desfasurarii fiecarui eveniment in parte, de la atragerea participantilor cu produse traditionale romanesti si nu numai (in functie de specificul fiecarui eveniment), asigurarea logisticii necesare fiecarui participant, organizarea de concursuri si activitati de divertisment, precum si spectacole, concerte, si pana la mediatizarea si promovarea fiecarui eveniment atat prin mijloace media conventionale cat si neconventionale, prin realizarea materialelor de promovare: bannere, afise, flyere, steaguri.

Fiecare eveniment inseamna pentru noi seriozitate, punctualitate, profesionalism si nu in ultimul rand calitate. Echipa Vision Improve se va ocupa de tot ceea ce este necesar si va transforma evenimentul dumneavoastra, intr-unul de succes. Atat pentru dumneavoastra, cat si pentru clientii pe care doriti sa ii atrageti.

Vision Improve dispune de capacitatea şi experienţa necesară pentru a vă oferi o gamă largă de soluţii şi idei atunci când doriţi să vă materializaţi identitatea, să vă semnalizaţi locaţia sau să vă afişaţi eficient serviciile.

Sisteme de afişare/ Litere volumetrice de interior şi exterior/ Totemuri/ Roll-up-uri/ Printuri de mari dimensiuni: mesh-uri/ bannere/ poliplan/ autocolant/ Inscripţionări auto/ Decoraţiuni vitrine/ Firme şi casete luminoase/ Standuri expoziţinale/ Pavilioane

Calitatea serviciilor oferite de noi este asigurată de pasiunea pentru promovarea eficientă, colaborarea cu furnizori de promoţionale de talie mondialăşi de diversitatea de opţiuni şi soluţii pe care vi le punem cu plăcere la dispoziţie. Eficientizaţi prezentarea companiei, a produselor şi serviciilor oferite prin modernizarea suportului de prezentare a acestora.

Vision Improve dispune de capacitatea şi experienţa necesară pentru a vă oferi o gamă largă de soluţii şi idei atunci când doriţi să vă materializaţi identitatea, să vă semnalizaţi locaţia sau să vă afişaţi eficient serviciile.

Vision Improve este distribuitor de obiecte promoţionale. Vă puteţi alege din miile de produse existente în cataloagele noastre pe acelea care să exprime cel mai bine mesajul pe care doriţi să-l transmiteţi.

Tricouri personalizate, brelocuri, brichete, umbrele. Accesorii birotica, pixuri si seturi, sepci. Echipamente protectia muncii, cadouri personalizate, huse de protectie, costumatii hostess.
Geci promotionale, uniforme Horeca, cani & termosuri, memory stick-uri, rame foto, ceasuri. Ambalaje, pungi personalizate, folii personalizate. Felicitări şi invitaţii personalizate.

Vision Improve este distribuitor de obiecte promoţionale. Vă puteţi alege din miile de produse existente în cataloagele noastre pe acelea care să exprime cel mai bine mesajul pe care doriţi să-l transmiteţi.

De asemenea, oferim logistica necesară penru organizarea de conferinţe, seminarii, petreceri firme, lansări brand, training-uri, team building-uri.
Evenimentele organizate şi coordonate de noi vă oferă un maxim de interacţiune cu publicul şi concurenţa, lucru uşor de dovedit prin evenimentele marca Vision Improve.

Vision Improve înseamnă: – zeci de clienţi multumiţi – sute de proiecte finalizate – mii de ore dedicate clienţilor noştri

Agentia Vision Improve are o experientã de mai multi ani în organizarea de evenimente, în diverse orase precum: Bucuresti, Brasov, Calafat, Drobeta Turnu Severin, Caracal, Craiova, Galati, Lugoj, etc. Evenimentele desfasurate, s-au bucurat de un real succes, de o prezenta numeroasa atat din partea publicului cat si a participantilor dar si de o mediatizare foarte buna atat la nivel local cat si national.
Wait while more posts are being loaded