Profile cover photo
Profile photo
Andre Lowoa
146 followers -
„Atyám, ne úgy legyen, ahogy Én akarom, hanem ahogy Te.” hangsúlyoztam a test munkával való lefoglalását, mert a test kényelme táptalaja a szenvedélyeknek. Az unatkozó lelket, a kényelmes testet odaviszi a gonosz, ahova akarja.
„Atyám, ne úgy legyen, ahogy Én akarom, hanem ahogy Te.” hangsúlyoztam a test munkával való lefoglalását, mert a test kényelme táptalaja a szenvedélyeknek. Az unatkozó lelket, a kényelmes testet odaviszi a gonosz, ahova akarja.

146 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Szeptember 23.-án, Szent Pio atya napján, a délután fél 4-kor kezdődő misére és az utána kezdődő közös imára és szentségimádásra mindenkit szeretettel hívunk a Normafa mögötti Szent Anna-rétre.Egy történet szerint egy magyar pap kereste fel egyszer Pio atyát, ám mielőtt kérdését feltehette volna, Pio atya elővett egy rózsafüzért, majd nagy Magyarország határait rakta ki belőle. Ez volt a szent válasza a pap fel nem tett kérdésére is.

23. -ra mindenki hozzon magával egy rózsafüzért és egy mécsest , hogy az imák közben e rózsafüzérekből rakhassuk ki nagy Magyarország határait!

Fellépnek:

- Aranyalma páros - Mária énekek

- A Guadalupei Szűzanya köpenyén lévő csillagképek jelzései és magyaroknak szóló mondanivalója – M.G.Mária

- Dr. Bakos Batu - A Magyarok Nagyasszonya Szent Korona Lovagrend

Az idei év, szeptember 23.-val kapcsolatban új világvége jóslatok láttak napvilágot. Vannak olyanok is, akik Jézus születéséhez hasonló bolygóállásokat láttak erre a napra. Hogy mi lesz? Egy biztos : Pio atya napja.

S, hogy miért pont a Szent Anna-réten? Ugyanazon okokból, amiért lovas zarándoklataink fontos állomása is ez a hely:

Natália nővérhez hasonlóan, ám vele ellentétben nem hivatalos források szerint ugyan, de Pio atya is kapott egy, a magyar küldetéséről szóló, misztikus üzenetet.
Pio atya pedig, saját elmondása szerint Mindszenty bíborossal különös, misztikus, bilokációs kapcsolatban állt.
A nővér látomásainak ügyét Mindszenty bíboros segítette.
Pio atya kortársaként élt egy magyar apáca, Natália nővér, akinek Isten kegyelméből látomásai voltak. A nővéren keresztül, a Jézus által kért kápolnának ezen a helyen kell felépülnie. E kápolna a magyar nemzet sorsának jobbrafordulásában hivatott segíteni.

“Magyarország olyan kalitka, melyből egyszer gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenve­dés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberi­ségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őr­angyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes len­ne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"
A sokak által ismert Pio atya üzenet:

Natália nővér, valóban lejegyzésre került, Magyarországról szóló üzeneteinek egyike:

A jövendölés beteljesedésének fontos feltétele a Szent Anna-réti kápolna felépítése.
"Miként a megváltás a betlehemi istállóból elindult, úgy fog elindulni Magyarországról az én nagy művem: A lelkek megszentelése, a sátán letaszítása, az én országomnak diadalmas uralma..."

Post has attachment

Post has attachment
URam, Istenem! Add, hogy meg tudjam mindig különböztetni, mi az, ami a javamat szolgálja, s mi az, ami csak eltávolít Tőled!Ámen
Add a comment...

Post has attachment
„Jézus bocsáss meg Nekem, mert vétkeztem.”
Add a comment...

Post has attachment
Uram, tekintetemet Rajtad akarom tartani, mialatt végigtáncolok életem hegyein-völgyein. Vezesd, Uram, ma is a lépteimet. Jézus nevében, Ámen.
Add a comment...

Post has attachment
Uram! Adj nekem lehetőséget az alkotásra, s ne engedd, hogy kezem erejét hiábavalóságokra pazaroljam! Ámen
Add a comment...

Post has attachment
Uram! Te látod büszkeségemet, esendőségemet, mulasztásaimat és vétkeimet. Kérlek, bűnbocsátó irgalmad palástját terítsd rá didergő lelkemre, hogy szereteted melege akaratod cselekvésére indítson. Ámen.
Add a comment...

Post has attachment
Uram! Adj erőt döntéseimhez, légy alapja életemnek, hogy emberséges tudjak maradni! Ámen
Add a comment...

Post has attachment
„Ó legszentebb Szentháromság, Aki a kerubokon trónolsz! A szent angyalok és a szentek megszámlálhatatlan serege arcra borulva imád, örökké háladalt és dicsőítő himnuszokat zeng jóságodról, irgalmadról, és végtelen szeretetedről ó Fölséges, Mindenható, Dicsőséges, végtelen Szeretet. Tanításod oly kristálytiszta, egyszerű, hogy még egy kisgyermek is megérti. Csak egyet kértél tőlünk: a szeretetet. Úgy teremtettél bennünket, hogy erre szomjazzunk, és akkor legyünk boldogok, ha szeretünk. A mennyben csak szeretet van. Ezért van ott örök boldogság. Köszönjük Atyánk, hogy elküldted közénk Szent Fiadat, Aki példát adott nekünk a szeretetre, és megtanította nekünk, hogy hogyan kell szeretni.

Ó jó Atyám kérlek, adj minden ember szívébe szeretetet Saját Magad, és Szent Fiad iránt! Add nekünk Szentlelkedet, hogy Ő szeressen bennünk, általunk! Ő tanítson meg minket törvényeid megtartására! Jóságos, hőn imádott drága Szent Örök Édesatyám! Kérlek, adj vágyat minden ember szívébe, hogy elnyerje az örök boldogságot! Te tápláld bennünk ezt a vágyat, és Te teljesítsd be! Te add meg nekünk a kegyelmet, hogy mindenkor törvényeid szerint éljünk, és Téged, a Dicsőséges Szentháromságot mindennél jobban szeressünk, Neked mindenkor hálát adjunk, és elnyerjük az örök életet! Ámen.”
Szeptember 21.
Szeptember 21.
oromhir.hupont.hu
Add a comment...

Post has attachment
Keresztes Imahadjárat 167. Imája: A családom védelméért

Ó, Istenem, Örök Atyám, szeretett Fiad, Jézus Krisztus Kegyelme által, kérlek, védd meg családomat a gonosztól minden időben.

Adj nekünk erőt, hogy fölé emelkedjünk a gonosz szándéknak, és hogy továbbra is egységesek maradjunk az Irántad és a mások iránti szeretetben.

Tarts fenn minket minden megpróbáltatás és szenvedés közepette, amelyeket talán el kell viselnünk, és tartsd életben az egymás iránti szeretetünket, hogy egységben lehessünk Jézussal.

Áldd meg családjainkat, és még a küzdelem idején is add meg nekünk a Szeretet Ajándékát.

Erősítsd szeretetünket, hogy mi is meg tudjuk osztani családjaink örömeit másokkal, hogy így az egész világgal meg lehessen osztani Szeretetedet. Ámen.
Szeptember 21.
Szeptember 21.
oromhir.hupont.hu
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded