Profile cover photo
Profile photo
Implant Dentar Digital
Implant dentar ghidat digital fara taieturi
Implant dentar ghidat digital fara taieturi
About
Posts

Post has attachment


One Day Implant este o TEHNICA AVANSATA prin care un pacient care are o problema cu unul sau mai multi dinti vine si isi rezolva intr-o singura zi, totul.

Practic pacientul vine, se realizeaza extractia sau se insereaza implantul daca extractia este deja realizata, se monteaza un bont provizoriu si o lucrare provizorie.

Pacientii care se califica pentru aceasta manopera, fie ca este vorba despre un singur dinte din zona din fata sau chiar in zona premolarilor, fie ca este vorba despre toti dintii din zona de sus sau de jos, isi solutioneaza problemele dentare intr-o singura zi.

Acest concept aduce avantajul ca nu se mai face un al doilea stagiu de descoperire a implanturilor, peste 3-4 luni dupa ce s-au integrat implanturile totul este pregatit, bontul, montat, mai trebuie doar lucrarea finala.

https://www.clinica32.ro/one-day-implant-3/
Add a comment...

Post has attachment
Una dintre tehnicile avansate din medicina stomatologica digitala pe care Clinica 32 le ofera pacientilor sai este manopera IMPLANTURI FARA TAIETURI.

La ora acturala, sub acoperisul clinicii exista toata aparatura necesara pentru a realiza aceasta tehnica: analize 3D datorita computerului tomograf CBCT, scanare & amprentare digitale, coroane realizate in 12 minute datorita robotului CEREC, echipa specializata si materie prima premium.

https://www.clinica32.ro/implanturi-fara-taieturi/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded