Profile

Cover photo
Amir Putera (Amirez)
Works at http://blog.amirez.com
Attended Matrikulasi KPM Kolej Chermai
Lived in Kota Bharu, Kelantan
7,361 views
AboutPostsPhotosYouTube+1'sReviews

Stream

In his circles
132 people

Amir Putera

Shared publicly  - 
 
Sape-sape yang ada kebun getah tu wajib baca ni.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Amir Putera

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
In his circles
132 people
Work
Occupation
Part-time Blogger
Employment
  • http://blog.amirez.com
    Admin, 2006 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Kota Bharu, Kelantan
Links
Contributor to
Story
Introduction
Call me Amirez or Amir.
Education
  • Matrikulasi KPM Kolej Chermai
    Sains Fizikal, 2002 - 2003
  • Kolej Universiti Teknologi Tun Hussein Onn Malaysia
    Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik Dengan Kepujian, 2003 - 2008
Basic Information
Gender
Male
Other names
Amir
Amir Putera (Amirez)'s +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Contest SEO Eridy - Amirez Dot Com
blog.amirez.com

Contest SEO Eridy keyword yang dipertandingkan untuk Contest SEO anjuran blogger Eridy

Bantuan RM500 Pekebun Kecil RISDA | Amirez (dot) com
blog.amirez.com

Bantuan RM500 pekebun kecil RISDA yang mengusahakan tanaman getah tidak melebihi keluasan 2.5 hektar.

Kes Rogol Paling Muda di Malaysia | Amirez (dot) com
blog.amirez.com

Kes rogol paling muda yang pernah dilaporkan oleh pihak polis di Malaysia.

Detik Cemas Isteri Mengadu Nak Bersalin | Amirez (dot) com
blog.amirez.com

Dah beberapa hari tak update blog. Tetiba rasa lemau dengan blog ni. Bukan takde idea. Sebenarnya agak sibuk dengan urusan lain yang perlu d

NINETOLOGY ke Tahap Lebih Tinggi | Amirez (dot) com
blog.amirez.com

Ninetology Malaysia telah melancarkan Flagship Touch Point secara rasmi serta model terbaru dalam siri U9 X1, Z1 dan Z1+.

Soalan Ramalan SPM 2013 - Jimatkan Masa Belajar Untuk Skor SPM 2013
soalanramalan.net

Daripada: Azri Deris & Hadi Hanafee Tarikh: Assalamualaikum. Salam sejahtera. Selalu juga kami mendengar rungutan calon-calon SPM yang menge

Selamat Datang Maxis Broadband PortaFi
blog.amirez.com

Pengalaman dan review ringkas menggunakan Maxis Broadband PortaFi 21Mbps

Peperiksaan Pegawai Penerangan S41
blog.amirez.com

Peperiksaan Pegawai Penerangan S41

Jual Kabinet TV di Mudah.my Dalam 2 Hari | Amirez (dot) com
blog.amirez.com

Teknik dan cara mudah menjual barang terpakai di Mudah.my

Sejarah Awal Bagaimana AirAsia Bermula - Hadi Hanafee
hadihanafee.com

Sejarah awal bagaimana AirAsia bermula dengan hanya bermodalkan RM1 juta dan dua buah kapal terbang.

Review Mee Kari Daripada Resipi Bonda | Amirez (dot) com
blog.amirez.com

Review mee kari daripada Restoren Resipi Bonda di Jalan Zainal Abidin, Kota Bharu.

Tolong Selamatkan Cikgu Saya | Amirez (dot) com
blog.amirez.com

sazman abu bakar Di hari Jumaat yang mulia ini saya mohon kepada anda untuk menyumbang sedikit kewangan seikhlas mungkin bagi membantu cikgu

Pengalaman Malam Pertama Atas Kapal Terbang
blog.amirez.com

Pengalaman malam pertama atas kapal terbang yang tidak dapat dilupakan

Jangan Terpedaya Dengan Janji Dua Tiga Hari - Hadi Hanafee
hadihanafee.com

Jangan Terpedaya Dengan Janji Dua Tiga Hari. 18th May 2013; Hadi Hanafee · Tips Perniagaan · 0 Comments. Pernah tak anda mendapat jawapan du

Cara Pantas Jadikan Laptop Sebagai Wireless Router | Amirez (dot) com
blog.amirez.com

Selepas saya memiliki Samsung Galaxy S II baru-baru ni saya explore sehabis dalam setiap fungsi dan aplikasi yang ada bagaikan orang jakun y

Shah Alam Aku Datang | Amirez (dot) com
blog.amirez.com

InsyaAllah pagi esok saya akan bertolak ke Shah Alam untuk menghadiri satu kursus selama 3 hari. Plan asal nak bertolak pukul 6:30 pagi lagi

10 Panduan Bercuti Mengikut Sunnah - Amirez (dot) com
blog.amirez.com

10 panduan bercuti mengikut sunnah Rasulullah s.a.w. yang patut diamalkan agar perjalanan kita mendapat keberkatan dan perlindungan daripada

TGNA Letak Jawatan Menteri Besar Kelantan
blog.amirez.com

TGNA letak jawatan sebagai Menteri Besar Kelantan hari ini dan diganti dengan timbalannya YAB Dato' Hj. Ahmad Yakob

Ambik Deluxe Room, selesa dan puas hati. Cuma takde parking free je
Quality: GoodFacilities: GoodService: Good
Public - a year ago
reviewed a year ago
2 reviews
Map
Map
Map