Profile cover photo
Profile photo
Eyqa Hasnan
About
Eyqa Hasnan's posts

Post has attachment

Post has attachment
Drilling Gigi Geraham
Assalamualaikum Hari nie nak bercerita pasal gigi. Tak pernah-pernah bercerita pasal gigi, tetiba hari nie nak bercerita. Maklumlaa, nie pengalaman ngeri aku bila dah dewasa. Ngeri? Ngeri sikit je pun. Bukan ngeri sampai trauma teruk. Pada 06072017 haritu, ...

Post has attachment


Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar sebelum/pada 16 JULAI 2017 ke Ibu Pejabat YPKT atau di Pejabat YPK Kawasan.

Penyertaan adalah terhad.

Post has attachment
Permohonan Keluarga Generasi TTB Perkahwinan Perdana Tahun 2017
Assalamualaikum Syarat-syarat Permohonan   1. Pemohon/pasangan salah seorang daripadanya adalah rakyat negeri Terengganu.(Pemastautin tetap melebihi 10 tahun, hendaklah mendapatkan pengesahan mastautin daripada Wakil Rakyat / Penghulu Kampung / Ketua Kampun...

Post has attachment

Post has attachment
Tips/Petua : Hilang Jerawat Dan Parut Dengan Mudah
Assalamualaikum Hari nie nak shared tips untuk hilangan jerawat dan parut dengan mudah. Mudah bukan bermaksud dalam masa 24jam akan hilang tetapi mudah untuk kita dapatkan dan guna. Tak leceh pun! Jangan salah faham. Lagipun, aku baru nak masuk tiga bulan k...

Post has attachment
❝ Kadang-kadang bila bercakap, aku suka kongsi! Tapi aku risau bila aku cerita, orang tak percaya. Yelaa, nanti orang fikir acah-acah tahu sedangkan itu pengalaman aku ada. ❞

Post has attachment
Kenapa Aku Berpengalaman
Assalamualaikum Bila bercakap tentang pengalaman, aku ada pelbagai pengalaman. Sama ada negatif atau positif. Aku suka berkawan dan memerhati untuk aku kutip pengalaman. Nak cari pengalaman based on travel, I'm not! Aku bukan travel blogger atau orangyang s...

Post has attachment

Post has attachment
Dah Ada Domain Sendiri
Assalamualaikum Baru ada kesempatan nak update. Skop kerja disini makin bertambah, masa semakin sikit untuk aku rehatkan sementara tunggu waktu balik. Niat nak update setiap hari tu memang ada tapi faham-faham laa, mampu taip tajuk entry je lepas tu draftka...
Wait while more posts are being loaded