Profile cover photo
Profile photo
Nadya Honey
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Pelupusan
19 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Konvo adik!
Tarikh : 13 Ogos 2016 Tempat : Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor, Bangi. Jurusan : Diploma Pendidikan TESL (Teaching In English As A Second Language) Tahniah kepada satu-satunya adik lelaki aku. Tak sangka dia berjaya dapat diploma. dalam TESL pu...
Add a comment...

Post has attachment
Entry Bergambar: Trip to Bandung 4-8 Sept 2015 - Day 4
Dalam hari yang sama taip day-3 skg terus ke day-4 ye. Tengah rajin. Day-4 Tiket flight tak silap dalam 8.30 pagi lbh kurg. so kami bangun seawal pagi yang mungkin. Barang dah siap packing malam sebelumnya. tu pun berdebar nak tido malam, takut dua2 hanyut ...
Add a comment...

Post has attachment
Entry Bergambar: Trip to Bandung 4-8 Sept 2015 - Day 3
Assalamualaikum semua... Lama sungguh tak mencoret dalam blog kesayangan ni. sampaikan tak pasti aku masih mampu menaip atau tidak macam dulu.. Jom la kita sambung cerita pasal trip ni walaupun dah lebih setahun berlalu..:) Dah tak gigih macam dulu uols *...
Add a comment...

Post has attachment
3 November 2016
3 November 2016 Hampir setahun berlalu dari entry terakhir. Panjang masa nak ambil feel menaip semula. fuhh.. Banyak perkara yang berlaku setelah hampir setahun berlalu ni. Kita short list dulu yer - Pekerjaan: Bertukar unit -Holiday:Brunei, Bukit Fraser & ...
Add a comment...

Post has attachment
Entry Bergambar: Trip to Bandung 4-8 Sept 2015 - Day 2
Selamat meneruskan pembacaan ye.. 6hb Sept 2015 9.00 pagi Aktiviti pagi ni, hubb request ngan supir nak cari helmet. so supir bawak ke satu kawasan yang sepanjang jalannya adalah kedai helmet, kedai besar ada, kedai kecik ada. katanya nak ushar2 dulu. ramba...
Add a comment...

Post has attachment
Entry Bergambar: Trip to Bandung 4-8 Sept 2015 - Day 1
Morning semua..lamanya lah dah tak tulis blog ni Banyak sungguh kekangannya.. Malas pun ye jugak la Nampak gayanya blog ni mungkin aku akan tulis pasal percutian je kot kalau cite saban hari yg remeh2 tu rasanya mmg malas dh.. Cite pasal vacation pun kalau ...
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Photo
04/06/2015
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Entry Bergambar: Our 1st Anniversary Vacation - Cameron Highlands
*gambar adalah sangat banyak 10 Mei 2014 Tarikh pernikahan kami.. 10 Mei 2015 Ulangtahun perkahwinan yang pertama.. Semoga setiap tahun kami akan menyambutnya berdua sehingga akhir hayat..:) Sebenarnya destinasi holiday ni adalah last minit.. memula cadang ...
Add a comment...

Post has attachment
Rindu Bertandang; 1st Anniversary
Hoi... Jenuh carik semangat nak mengupdate k.. Last update bulan Sebelas kalau tak silap hurmm banyak nak cerita.. oo sebelum terlupa, semalam anniversary weolls..:) pejam celik pejam celik dah setahun kami menyulam kasih dalam alam rumahtangga ni So takde ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded