Profile cover photo
Profile photo
siti asmah
21 followers -
Hidupku untuk mencari Keredhaan Ilahi
Hidupku untuk mencari Keredhaan Ilahi

21 followers
About
Posts

Post has attachment
Carilah Lelaki yang Mampu Jadi Imam
“Abang..hari tu ingat period dah habis. Ayang dah mandi, dah solat. Tapi hari ni keluar balik..kira period balik ke bang? ” ” Maybe kot. Try search kat google..” ” Dah tapi macam tak paham sangatla bang. Erm, Kak Erma cakap dekat masjid belah pagi ada kulia...
Carilah Lelaki yang Mampu Jadi Imam
Carilah Lelaki yang Mampu Jadi Imam
affatulasrar93.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Anak Kecil Yang Takut Api Neraka
Dalam sebuah riwayat menyatakan bahawa ada seorang lelaki tua sedang berjalan-jalan di tepi sungai, sedang dia berjalan-jalan dia terpandang seorang anak kecil sedang mengambil wuduk sambilmenangis. Apabila orang tua itu melihat anak kecil itu menangis maka...
Anak Kecil Yang Takut Api Neraka
Anak Kecil Yang Takut Api Neraka
affatulasrar93.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
C.U.R.A.N.G
Peringatan awal; Kisah di bawah ni hasil copy dari seseorang yang mugkin boleh djadikan teladan dan mgkin ada betulnya jugak apa yg ingin dsampaikan,, selamat membaca :) Assalamualaikum wbt, hari yang ckup mendung dan hujan2 sekarang ni mcam paham2 je diri ...
C.U.R.A.N.G
C.U.R.A.N.G
affatulasrar93.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
R.I.N.D.U
Assalamualaikum wbt. kaifa halukum. pada entri kali ini, kita akan membiicarakan tentang R.I.N.D.U Yeah, word "Rindu" is too general. sometimes adakah perasaan rindu itu perlu diterjemahkan mcm dalam gambar di bawah ni =P ?? haha rindu itu CURANG, kenapa pu...
R.I.N.D.U
R.I.N.D.U
affatulasrar93.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum wbth, kaifa halukum? jika sihat, alhamdulillah, semoga Allah kurniakan nikmat kesihatan untuk kita supaya mudah kita untuk meningkatkan lagi amal ibadah kita. hari ni tetiba pulak KLMJ bila terdengar lagu feveret masa form 3 dulu ( ada kisah...
I am nothing without Allah
I am nothing without Allah
affatulasrar93.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
A word to ponder
# I hate men who cheat, so, beware of me 
A word to ponder
A word to ponder
affatulasrar93.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Don't judge A book by its cover!
Assalamualaikum wbth, kaifa halukum? hari ni terdetik pulak hati ni nak post psl tawaran2 belaja yg ana pernah dpt dan pernah tolak, bukan niat nak menunjuk, but, to be honest,  ana ada terkecil hati sedikit bila ada dgr cakap2 dr org yang mengatakan ana ta...
Don't judge A book by its cover!
Don't judge A book by its cover!
affatulasrar93.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Don't judge the book by it cover!
Assalamualaikum wbth, kaifa halukum? hari ni terdetik pulak hati ni nak post psl tawaran2 belaja yg ana pernah dpt dan pernah tolak, bukan niat nak menunjuk, but, to be honest,  ana ada terkecil hati sedikit bila ada dgr cakap2 dr org yang mengatakan ana ta...
Don't judge the book by it cover!
Don't judge the book by it cover!
affatulasrar93.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Permainkan perasaan orang? _
Permainkan perasaan orang?
Mgkin saya boleh taklifkan disini bahawa orang yang mepermainkan perasaan orang
ni adalah manusia yang xtau erti bersyukur. Tak pernah puas dgn apa yang ada. Dah
dapat yang baik tp masih lagi mencari. Kalau setakat mencari yang te...
Permainkan perasaan orang? -_-
Permainkan perasaan orang? -_-
affatulasrar93.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Coretan Khas utk yg berkenaan..
Coretan Khas utk yg berkenaan..
affatulasrar93.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded