Profile cover photo
Profile photo
Virányos Klinika
1 follower -
Egészség és Szépség szakértőktől
Egészség és Szépség szakértőktől

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Egészséges életmód – fő a fokozatosság
Egyre több kutatás bizonyítja, hogy az egészséges életmódra váltás valóban jelentősen csökkenti a különféle megbetegedések, civilizációs betegségek kialakulását. Sokaknak talán leginkább az átállás okozhat gondot, hiszen hogyan is változtassunk egyik napról a másikra, egészségtelenről egészségesre, rendszertelenről rendszeresre…? Ha már elszántunk magunkat, csak egy szabályt kell szem előtt tartanunk: a fokozatosságot. Apránként adjunk le káros szenvedélyeinkből (kevesebb cigaretta, kávé vagy zsíros étel stb.) és vegyünk fel új, hasznos szokásokat (több zöldség, gyümölcs fogyasztása, heti néhány séta)! Viszonylag könnyen teljesíthető célkitűzésekkel haladjunk az egészségesebb és teljesebb életmód felé, az apró sikerélmények pedig még elszántabbá tesznek majd bennünket.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hasplasztika szülés után
A szülés, az esetleges műtét és a súlyingadozás megviseli a hasfalat. A bőr és az alatta található zsír megereszkedik, a hasfal ezáltal megnyúlik, ami sajnos a legintenzívebb tornával sem korrigálható. Mindez nem pusztán esztétikai, hanem funkcionális zavarokhoz, gerincbántalmakhoz vezethet. Az ilyen jellegű elváltozás azonban jól kezelhető hasplasztikai beavatkozással, mely a panaszok megszűntetése, az esztétikai probléma korrigálása mellett az anya önképének, önértékelésének javulását is elősegíti.

http://www.viranyosklinika.hu/plasztika/hasplasztika/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Korszerű anyagok és módszerek a plasztikai sebészetben!
Előadás a Virányos Klinikán.
Dr. Chul-Hyun Park plasztikai sebész az Apgujeong Dr.Park Clinic igazgatója Dél-Koreából a Virányos Klinikán tartott előadást, a Bio felszívódó szálak plasztikai sebészetben való alkalmazásáról. 
A kiváló szakember, több mint kétezer bio felszívódó szálas beavatkozást végzett.
További információért látogassa meg weboldalunkat.
http://www.viranyosklinika.hu/korszeru-anyagok-es-modszerek-a-plasztikai-sebeszetben/
Photo
Photo
2015-05-28
2 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded