Profile cover photo
Profile photo
LVB Slotenmaker
About
Posts

Post has attachment
Sloten zijn er vandaag de dag in verschillende soorten formaten. Toch is vrijwel iedere woning tegenwoordig voorzien van een cilinderslot. Waarom? Omdat dit type slot goede bescherming biedt tegen inbraak. Gaat u uw sloten vervangen door nieuwe cilindersloten? Dan moet u natuurlijk wel de juiste sloten vinden en dat is geen makkelijke opgave. Lees in het nieuwe blogartikel welke cilindersloten het beste zijn op dit moment.
Add a comment...

Is het slot van uw voordeur al sinds lange tijd niet meer vervangen? Dan kan het zijn dat dit slot gevoelig is voor inbraak. Om uw woning beter te beveiligen, kunt u ervoor kiezen om het slot te vervangen door een veiliger exemplaar. Lees dit artikel voor enkele tips om het slot van uw voordeur te vervangen.

http://slotenmakerszoetermeer.nl/hoe-kunt-slot-voordeur-vervangen
Add a comment...

Post has attachment
Kunt u uw woning niet meer in omdat de deur achter u in het slot is gevallen, uw sleutel is afgebroken of u de sleutel aan de binnenkant van het slot heeft laten zitten? Dan heeft u uzelf buitengesloten. Bij een dichtgevallen deur biedt een reservesleutel uitkomst, maar wanneer er niemand is met een sleutel, wordt dit een lastig verhaal. Daarom proberen veel mensen om op een andere manier hun woning binnen te komen. Hierbij wordt vaak schade aangericht. Om te voorkomen dat u schade aan moet richten aan uw eigen woning, kunt u het beste een slotenmaker inschakelen.
Add a comment...

Post has attachment
Het kan de beste overkomen. U bent een avondje wezen stappen, komt moe thuis en wil lekker uw bed in duiken, maar komt erachter dat u uw sleutels verloren bent. Raak in dit geval niet paniek, ga niet onnodig mensen wakker maken of zelf proberen in het donker uw slot op een of andere manier te forceren. De slotenmaker kent een spoedservice die 24/7 beschikbaar is! Bel de slotenmaker en deze zal per direct naar uw woning vertrekken om het probleem op te lossen! http://slotenmakerszoetermeer.nl/buitensluiting-laat-op-avond
Add a comment...

Post has attachment
Woont u in een verouderd huis? Dan is de kans een stuk groter dat inbrekers uw woning uitkiezen om binnen te vallen. Veel verouderde huizen zijn namelijk nog voorzien van sloten die niet optimaal beveiligen tegen inbraak. De cilinders van deze sloten steken in de meeste gevallen iets buiten het beslag uit, waardoor het aantrekkelijk is voor inbrekers om de nieuwe inbraakmethode kerntrekken toe te passen. Hieronder leest u wat kerntrekken is en wat u eraan kunt doen om dit te voorkomen.
Add a comment...

Post has attachment
Veel mensen denken dat standaard cilindersloten in combinatie met bijvoorbeeld twee bijzetsloten prima beveiligen tegen inbrekers. Dit was vroeger meestal wel zo, maar tegenwoordig gaat dit al lang niet meer op. Inbrekers zijn namelijk een stuk slimmer geworden en weten dergelijke oude sloten dankzij nieuwe manier als kerntrekken binnen een mum van tijd te forceren. Om inbrekers geen kans te bieden, kun je daarom maar beter kiezen voor meerpuntssloten.
Add a comment...

Post has attachment
Het kan behoorlijk beangstigend zijn en daarom helpen wij u graag met het buiten houden van inbrekers! Lees er alles over in ons nieuwe blog artikel!
Add a comment...

Post has attachment
Wilt u graag uw huis beter beveiligen met nieuwe sloten? Wij raden u dan aan om sloten te laten plaatsen met een SKG keurmerk. SKG test sloten op verschillende variabelen. Klik op de link en lees verder!
Add a comment...

Post has attachment
In het geval van een kapot slot is het niet meer mogelijk om binnen te komen met een huissleutel. Wat u tijdens deze situatie het beste kunt doen is een slotenmaker bellen. Op deze manier wordt uw deur schadeloos open gemaakt en kunt u binnen no-time weer het slot gebruiken.
Add a comment...

Inbrekers zijn erg creatief en hebben talloze manieren om binnen te komen. Zo maken inbrekers vaak gebruik van grote voorwerpen uit uw tuin om via een raam binnen te komen. Wij adviseren u om deze voorwerpen vast te zetten of veilig op te bergen.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded