Profile cover photo
Profile photo
AutoO
2 followers -
Най-големият каталог за авточасти и аксесоари - AutoO.bg
Най-големият каталог за авточасти и аксесоари - AutoO.bg

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Ако от ауспуха на вашия автомобил в топло време излиза бял дим, най-вероятната причина за това е попадането на антифриз в цилиндрите на двигателя. Ако видите този пушек най-добре е да не карате автомобила, докато не отстраните проблема, а добавянето на антифриз ще го предпази от прегряване. Само при нас ще откриете антифриз от водещи марки производители на цени без конкуренция.

https://autoo.bg/cat-антифриз

#autoo #автомобил #авточасти #autoparts #охлаждане #охладителнасистема #антифриз
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Колата ви пали трудно, не поддържа стабилни обороти и гасне, може би карбураторът се нуждае от смяна. Само при нас ще откриете, карбуратор за вашата марка автомобил на цени без конкуренция.

https://autoo.bg/cat-изпускателна-горивна-система/карбуратор-единични-части/

#autoo #automobil #автомобил #авточасти #autoparts
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Вашият автомобил пали трудно, липсва реакция на двигателя при опит за запалване или въпреки видимите признаци акумулаторът е в добро състояние, може би стартерът е този, който ви създава проблеми. В случай, че констатирате нередност, заменете го с нов още при първия сигнал. Само при нас ще откриете стартер подходящ за вашата марка автомобил, на цени без конкуренция.

http://autoo.bg/cat-електрооборудване/стартер/

#autoo #автомобил #стартер #starter #авточасти #automobil #електрооборудване  #autoparts
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Шарнирите служат за опорна точка на окачването на автомобила. Те трябва да се поддържат в добро състояние, защото дори и най- лекото им разхлабване може да доведе до проблеми с функционирането на окачването и да застраши сигурността ви при шофиране. Обикновено на всеки 6 месеца е добре да проверявате шарнирите за износване и при най-малко съмнение за неизправност да ги замените с нови. Само при нас ще откриете шарнири подходящи за вашата марка автомобил на цени без конкуренция.

https://autoo.bg/cat-задвижване-на-колелата/шарнир-комплект

#autoo #автомобил #авточасти #autoparts #balljoint
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Огледалото за обратно виждане позволява на водача да наблюдава, какво се случва зад неговия автомобил, за да може да реагира своевременно на създалата се ситуация на пътя.
Ако то е в неизправност, поради счупване или друга повреда, най-добре е бързо да бъде заменено с ново. Само при нас ще откриете огледало подходящо за вашата марка автомобил на цени без конкуренция.

http://autoo.bg/cat-каросерия/огледало

#autoo #автомобил  #авточасти  #autoparts  #carbodywork #огледалоавтомобил  #мirrorcar #каросерия
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Ламбда сонда е електронен датчик, който анализира изгорелите газове и изпраща информация на компютъра дали подаваната в двигателя горивна смес е обогатена или обеднена, и съответно коригира консистенцията, ако е необходимо. Тя е монтирана на ауспуха на автомобила, обикновено пред каталитичния неутрализатор. Симптомите за повреда в Ламбда сондата са повишен разход на гориво или неустойчиви обороти на двигателя. Ако имате съмнение, че тя не работи, най-добре бързо я замените с нова. Само при нас ще откриете Ламбда сонда подходяща за вашата марка автомобил на цени без конкуренция.

http://autoo.bg/cat-изпускателна-система/ламбда-сонда/

#autoo #автомобил #авточасти #autoparts #lambdaprobe #изпускателна_система #ламбдасонда
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Кормилната рейка е главният компонент на кормилната система на автомобила. Ако лесно завъртате волана на автомобила на едната страна, а трудно на другата и се чува почукване или потропване в предната му част при движение, най-вероятно е необходимо кормилната рейката да бъде заменена с нова. Само в каталога на нашия онлайн магазин Autoo.bg ще откриете кормилна рейка подходяща за вашата марка автомобил на цени без конкуренция.

http://autoo.bg/кормилна-рейка-867-419-065-273069


#autoo #awtomobil #автомобил #авточасти #autoparts #кормилнарейка #steeringrack
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Биалетата е изработена от метал и е част от окачването на автомобила. Тя свързва стабилизиращата щанга с предните или задните носачи. Повечето модели биалети имат шарнири от едната или двете страни за свързване със съседните компоненти от окачването. С течение на времето шарнирните връзки се износват и се появява шум или потропване при завъртане на волана или шофиране по неравности. За разлика от други компоненти на окачването, при повреда или счупване на биалетата вие може да изгубите контрол върху управлението на превозното средство. За това ако имате съмнение, че биалетата е за смяна не губете време, а бързо я заменете с нова. Само в нашия онлайн магазин Autoo.bg ще откриете биалета подходяща за вашата марка автомобил на цени без конкуренция.

http://autoo.bg/cat-предно-окачване-кормилна-уредба/биелетка/

#autoo #awtomobil #автомобил #авточасти #autoparts  #окачване #биалета
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
В горещите летни дни всеки има нужда от прохлада, дори и вашите #автомобили. За да им помогнете да изпуснат "парата" и да работят по-добре, заложете на #вентилатор с максимална мощност. Той ще поддържа оптимален въздушен поток и ще предпази автомобила ви от прегряване. Посетете нашия онлайн магазин Autoo.bg и разгледайте предложенията ни.

http://autoo.bg/cat-охлаждане/въздушно-охлаждане

#autoo #awtomobil #автомобил #авточасти #autoparts #охлаждане
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded