Profile cover photo
Profile photo
Antares Clinic
1 follower -
Centru Medical
Centru Medical

1 follower
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Urologia este ramura medicinii care se concentreaza asupra bolilor chirurgicale și medicale ale sistemului tractului urinar masculin și feminin dar și in mod particular ale organelor de reproducere masculine. Organele din domeniul urologiei includ rinichii, glandele suprarenale, ureterele, vezica urinara, uretra si organele reproductive masculine (testicule, epididim, vas deferens, vezicule seminale, prostata si penis).
Urologie | Antares Clinic
Urologie | Antares Clinic
antares-clinic.ro
Add a comment...

Post has attachment
Reumatologia este specialitatea medicală care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea, tratarea şi monitorizarea bolilor reumatice şi musculoscheletale, respectiv bolile degenerative şi inflamatorii articulare, bolile de ţesut conjunctiv, bolile de ţesuturi moi, etc. Medicii reumatologi trateaza aceste afectiuni prin medicatie specifica sau prin proceduri de kinetoterapie sau fizioterapie în colaborare cu medicii de recuperare medicală sau medicină fizică.
Add a comment...

Post has attachment
Psihologia este stiinta ce studiaza psihicul (procese, insusiri, stari, conditii, mecanisme psihice), utilizand un ansamblu de metode obiective, in scopul de a descrie, explica, integra, optimiza si ameliora existenta umana. Specialistii psihologi vin in ajutorul pacientilor de toate varstele care sufera de diverse probleme cum ar fi dementa, depresia sau schizofrenia, dificultati de gandire (tulburari cognitive) sau de invatare.
Add a comment...

Post has attachment
Psihiatria este o ramură a medicinei care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea, tratamentul și reabilitarea persoanelor cu boli mintale. Tulburările psihice și bolile mintale influențează toate aspectele vieții unui pacient, funcțiile fizice, comportamentul, afectivitatea, perceperea realității, relațiile interumane, sexualitatea, munca și timpul liber. Asemenea tulburări sunt cauzate de interacțiunea unor factori complecși, biologici, sociali și spirituali.
Add a comment...

Post has attachment
In cadrul pneumologiei, medicii din clinica noastra va pun la dispozitie un consult de specialitate in vederea depistarii, diagnosticarii, tratarii si recuperarii in afectiunile sistemului respirator (plamani, cai aeriene pulmonare, mediastin, pleura), prin mijloace nechirurgicale. Bolile ce pot afecta sistemul respirator pot fi ereditare, autoimune, infectioase, neoplazice sau dobandite in urma expunerii la substante toxice.
Add a comment...

Post has attachment
Pediatria este specialitatea medicală care se ocupă cu patologia copilului de la 0 la 18 ani si presupune depistarea cauzelor, stabilirea diagnosticului si aplicarea metodelor de tratament si recuperare in toate bolile copilariei. Rolul medicului pediatru este de a controla cresterea armonioasa a copiilor, promovand un stil de viata sanatos si o dezvoltare normala pana la debutul vietii de adult.
Add a comment...

Post has attachment
Prin această specialitate se vizează corectia sau preventia leziunilor traumatice sau de altă natură ale sistemului musculo-sheletal (oase, articulatii) si structurilor asociate (tendoane, ligamente). Medicul ortoped asigura diagnosticul corect si tratamentul chirurgical sau non-chirurgical al tuturor modificarilor, leziunilor sau bolilor sistemului musculoscheletal (fracturi, rupturi ligamentare, atroza, guta, artrita, tumori osoase, boli degenerative etc).
Add a comment...

Post has attachment
Oftalmologia este specialitatea medicala care trateaza bolile vederii (miopie, hipermetropie, astigmatism, etc), cat si bolile globilor oculari şi a anexelor (pleoape, aparat lacrimal). In urma unui consult, medicul specialist oftalmolog va stabili tipul afectiunii si va oferi fie tratamentul optic de corectie corespunzator afectiunii (ochelari de vedere sau lentilele de contact) sau efectuarea altor proceduri medicale sau chirurgicale moderne.
Add a comment...

Post has attachment
Ginecologia se ocupa cu diagnosticul și tratarea afectiunilor sistemului genital feminin (uter, vagin, ovare), iar obstetrica cu fiziologia si patologia sarcinii si a nasterii, respectiv de tratamentul femeii si a pruncului în perioada pre-natala, natala si post-natala. Serviciile specializate includ investigarea si tratarea problemelor legate de fertilitate, sarcina, probleme menstruale, endometrioza, chisturile ovariene si altele
Add a comment...

Post has attachment
Otorinolaringologia (ORL) este o ramura a chirurgiei specializată în diagnosticul si tratamentul afectiunilor inflamatorii, traumatice si tumorale ale nasului, gatului, urechii, cailor respiratorii superioare si sinusurilor dar si a structurilor adiacente. Specialiştii noştri pot realiza investigaţii audiometrice, videoendoscopie nazală şi laringiana, aspiraţii auriculare, cauterizări si alte manevre interventionale diagnostice si terapeutice.
O.R.L. | Antares Clinic
O.R.L. | Antares Clinic
antares-clinic.ro
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded