Profile cover photo
Profile photo
ozy localhost (ozy localhost)
4 followers -
Hi, I am the author of Ozy L0caLHost | PersonaL BLog. I am an Interpreter and English Lecturer of a college in Jember, Indonesia as well as a part-time blogger. I'm fond of blogging, blog design, coding, & SEO passionately. I do web development, internet marketing, and SEO services. You could also see me on Facebook and Twitter. For premium services: SEO, blog/web design, Recommended Seller Camfrog Pro Code copywriting or translation
Hi, I am the author of Ozy L0caLHost | PersonaL BLog. I am an Interpreter and English Lecturer of a college in Jember, Indonesia as well as a part-time blogger. I'm fond of blogging, blog design, coding, & SEO passionately. I do web development, internet marketing, and SEO services. You could also see me on Facebook and Twitter. For premium services: SEO, blog/web design, Recommended Seller Camfrog Pro Code copywriting or translation

4 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Ozy L0caLHosT Was Here !!!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cara memperbaiki missing required field update dan hcard author
Semaleman utak atik blog, mulai atas sampe bawah. Lumayan pegel sih, cuma ya dibuat santai aja. Nah ketika gw lagi utak atik bagian tengah, alias Data template setelah artikel, tepatnya dibagian atas "ABout The Author" , gw dapet error di Google Rich snippe...
Add a comment...

Post has attachment
Cara memperbaiki missing required field update dan hcard author
Semaleman utak atik blog, mulai atas sampe bawah. Lumayan pegel sih, cuma ya dibuat santai aja. Nah ketika gw lagi utak atik bagian tengah, alias Data template setelah artikel, tepatnya dibagian atas "ABout The Author" , gw dapet error di Google Rich snippe...
Add a comment...

Post has attachment
ozy localhost (ozy localhost) commented on a post on Blogger.
Bismillah semoga punya ane approve wkwkwkwk surem banget ini, visitor kayak kampret
Add a comment...

Post has attachment
Havij Pro Portable By Service Manual [AoRE Team]
Hi bro, kali ini gw mau share havij pro portable cracked by Service Manual, Yaitu [AoRE Team]. Havij ini lumayan simple, bisa dijalanin di USB (Namanya juga portable) dan pastinya havij ini sudah full cracked, ga ada kendala sama sekali. Screenshotnya nih b...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Membuat "Back To TOP" Dengan Jquery - Keren Abis Gan
Oke bro, gw lanjutin ngeposting lagi di blog gw yang unyu-unyu ini , dikarenakan gw lagi ngejar Setoran =)) Sekarang Bulan November bro, Target Tahun 2014 pas Google Update Page Rank, gw Musti dapetin PageRank Minimal Pagerank 2, Doain blog gw ini yak bro ....
Add a comment...

Post has attachment
Scrapebox Comment List - High Success Rate
Uhuk Uhuk ... Mumpung lagi utak atik blog, Sambil nungguin Scrapebox kelar, skalian mau share nih bro, Scrapebox Comment List - High Success Rate. Langsung aja yak Bro, Check This Out !!! =)) *I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for ...
Add a comment...

Post has attachment
Script Shell b374k recoded by x'1n73ct v.1.3.1
           Halo pemirsa setia blog saya yang kurang terurus ini. Kali ini saya mau share script shell b374k , eiitss tp ini udh direcoded ama orang, yaitu x'1n73ction. Script ini lumayan fiturenya bro, Shell dengan password, dan jika kita buka shell pertama...
Add a comment...

Post has attachment
Privacy Policy
Privacy Policy for Ozy L0caLHost | PersonaL BLog If you require any more information or have any questions about our privacy policy, please feel free to contact us by email at Privacy Policy . At ozyl0calhost.blogspot.com we consider the privacy of our visi...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded