Profile cover photo
Profile photo
Nur Syahira (Eyra Izhan)
494 followers -
"I don't understand the numbers... but my faith is in the math."
"I don't understand the numbers... but my faith is in the math."

494 followers
About
Posts

Post has attachment
Nur Syahira (Eyra Izhan) commented on a post on Blogger.
sy ada terbaca tentang entry public gold...

"Sekali lagi saya nak beritahu jenama emas Public Gold dan BUKAN Power Gold sebab Power Gold tu menggunakan jenama emas Amethyst yang tidak mendapat pengiktirafan dari mana-mana negara pengeluar emas dunia dan juga LBMA. Saya bukan nak merendahkan mana-mana jenama, tetapi fakta tetap fakta dan jika anda dapati saya salah, sila betulkan saya."



sy nak tanya... betul ke? sy mmg berminat dgn pelaburan emas, tp sy nk research dlu.. risau gk

Post has attachment
Free Produk Skincare !!!
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Siapa pernah dengar tentang produk Dollanis ni??? Ok meh aku nak perkenalkan dulu tentang produk ni...  Semua produk Dolanis ni ada Sarang burung... Ade dua jenis produk yang dikeluarkan iaitu :  Suppleme...

Post has attachment
Owner Blog Dah Nak Kahwin!!!
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Wahh.. Ramainya yg bertanya kenapa dah lama tak updated tuto atau blog.. Bukan tak nak updated.. Rasa macam masa tu terlalu cepat sgt berlalu.. Tup tup dh nak kahwin **Tiada kena mengena kahwin dn updated...

Post has attachment
Belajar code sistem C++
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Setelah lama tak mengupdated blog! haha.. seriesly bz dengan kuliah.. mklumlah, dh naik semester 5 ni, makin banyak pulak kerja nak buat.. Kali ni nak bercerita tentang subjek buat sistem.. tak sangka eyr...

Good morning to all readers... im eyra, just need your help..
i have assgnment about blog , and i must have at least 10 comments to submit this work... if you kind of one person, visit my blog : imnursyahira.blogspot.com and help me... :( thanks

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
JOM ! FREE SHAWL + BAWAL !! 
please comment,beri pendapat hasil kreativiti sy ^_^
Wait while more posts are being loaded