Profile

Cover photo
Nur Syahira (Eyra Izhan)
Worked at evo eyewear
Attends Universiti Of Islamic Malacca,Malaysia
Lived in Old Town,Malacca Malaysia
484 followers|1,507,819 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Nur Syahira (Eyra Izhan)

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
sy ada terbaca tentang entry public gold...

"Sekali lagi saya nak beritahu jenama emas Public Gold dan BUKAN Power Gold sebab Power Gold tu menggunakan jenama emas Amethyst yang tidak mendapat pengiktirafan dari mana-mana negara pengeluar emas dunia dan juga LBMA. Saya bukan nak merendahkan mana-mana jenama, tetapi fakta tetap fakta dan jika anda dapati saya salah, sila betulkan saya."



sy nak tanya... betul ke? sy mmg berminat dgn pelaburan emas, tp sy nk research dlu.. risau gk
 ·  Translate
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya terpanggil untuk berkongsi pengalaman saya ini setelah mendapat pertanyaan dari seorang adik berkenaan harga emas Powergold lebih "mahal" dari Public Gold. Terima kasih buat adik yg ...
1
Add a comment...
 
Belajar code sistem C++
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Setelah lama tak mengupdated blog! haha.. seriesly bz dengan kuliah.. mklumlah, dh naik semester 5 ni, makin banyak pulak kerja nak buat.. Kali ni nak bercerita tentang subjek buat sistem.. tak sangka eyr...
 ·  Translate
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ. Setelah lama tak mengupdated blog! haha.. seriesly bz dengan kuliah.. mklumlah, dh naik semester 5 ni, makin banyak pulak kerja nak buat.. Kali ni nak bercerita tentang subjek buat sistem.. tak sangka eyra ambil subjek ni.. huhu.
5
Add a comment...
 
Good morning to all readers... im eyra, just need your help..
i have assgnment about blog , and i must have at least 10 comments to submit this work... if you kind of one person, visit my blog : imnursyahira.blogspot.com and help me... :( thanks
3
Add a comment...
 
Free Cute Theme For Powerpoint totaly made by Me !!!!
2
Add a comment...
 
GIVEAWAY: hadiah barangan silver ! jom joint
2
Add a comment...
 
JOM ! FREE SHAWL + BAWAL !! 
please comment,beri pendapat hasil kreativiti sy ^_^
2
Add a comment...
 
Free Produk Skincare !!!
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Siapa pernah dengar tentang produk Dollanis ni??? Ok meh aku nak perkenalkan dulu tentang produk ni...  Semua produk Dolanis ni ada Sarang burung... Ade dua jenis produk yang dikeluarkan iaitu :  Suppleme...
 ·  Translate
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ. Siapa pernah dengar tentang produk Dollanis ni??? Ok meh aku nak perkenalkan dulu tentang produk ni... Semua produk Dolanis ni ada Sarang burung... Ade dua jenis produk yang dikeluarkan iaitu : Supplement. Skincare ...
1
Add a comment...
 
Owner Blog Dah Nak Kahwin!!!
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Wahh.. Ramainya yg bertanya kenapa dah lama tak updated tuto atau blog.. Bukan tak nak updated.. Rasa macam masa tu terlalu cepat sgt berlalu.. Tup tup dh nak kahwin **Tiada kena mengena kahwin dn updated...
 ·  Translate
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ. Wahh.. Ramainya yg bertanya kenapa dah lama tak updated tuto atau blog.. Bukan tak nak updated.. Rasa macam masa tu terlalu cepat sgt berlalu.. Tup tup dh nak kahwin **Tiada kena mengena kahwin dn updated blog** ...
1
Add a comment...

Nur Syahira (Eyra Izhan)

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
slm. apa tajuk lagu background ni eh ?
 ·  Translate
 
NEW TUTORIAL : cara lain dapatkan code MP3 selain Iron Dj
 ·  Translate
3
Add a comment...
1
Add a comment...
1
Add a comment...
Story
Tagline
"I don't understand the numbers... but my faith is in the math."
Introduction
The name is ΣYЯΔ SYΔHIЯΛ™Pronounced similar to Eyra Just a simple girl and careful about personalities.. not beauty queen.just an ordinary girl,who life in awesome world and wish 1 day, i will be with "HIM" forever!! happy with my life and thankful because have parents who understand me. Love hangout, friendly and make friend ! love about art and music also support our local indie music .. fans of avril lavigne ! hahha.. have long hair,bigger eyes and gigi rabbit..hey,so cute u know ? jelouse ?? fuckoff.. my principle : let the free life, but stay away from drugs.
Education
  • Universiti Of Islamic Malacca,Malaysia
    Dip. Accountacy, 2011 - present
  • Sekolah Menengah Teknik Bukit Piatu
    Bidang Kemanusiaan Form6, 2011 - 2011
  • Sekolah Menegah Teknik Dato' Seri Md Zin
    Pengurusan Perniagaan, 2009 - 2010
  • Sekolah Menengah Bukit Rambai Malacca
    Perakaunan, 2008 - 2006
  • Sekolah Rendah Mejar Jeneral Dato' Ibrahim
  • Sekolah Menengah Teknik Md Zin
  • Kolej Universiti Islam Melaka
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends
Birthday
June 26
Other names
eyra, cera, syahira
Work
Employment
  • evo eyewear
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Old Town,Malacca Malaysia
hari-hari beli top up kat sini.bhaha..
Quality: ExcellentAppeal: ExcellentService: Very Good
Public - 3 years ago
reviewed 3 years ago
1 review
Map
Map
Map