Profile cover photo
Profile photo
surianie samsudin
About
Posts

Post has attachment
Selamat Ulang Tahun Perkahwinan | 5 tahun sudah
14 September 2017 - Setiap tahun hari nie memang aku akan kenang dan akan ingat tarikh bersejarah dalam hidup aku sampai bila bila. Tak kisahlah suami aku nak celebrate atau nak buat suprise..Tak kisahpun yang penting kasih sayang tu tetap bersemi..amboi......
Add a comment...

Post has attachment
Boss Paling Best | Majlis Perpisahan
Menjadi sebahagian daripada team membuat persiapan majlis perpisahan Bos Kesayangan di Jabatan Kimia Pulau Pinang adalah 1 cabaran yang sangat besar kerana anda terpaksa menyediakan khidmat untuk membuat sebarang kebarangkalian perkara yang mungkin anda tak...
Add a comment...

Post has attachment
Dobi Mesin Pilihan Hati | Laundry Hub
Perkhidmatan cuci baju bermesin sekarang nie memang menjadi kegemaran ramai orang termasuklah diri aku sendiri. Kalau kita p mana mana mesti akan jumpa 1 atau lebih kedai dobi di sesebuah kawasan. Cuma elok atau tak elok services itu kita tak pasti. Nak dip...
Add a comment...

Post has attachment
4 Tahun Usianya | Muhammad Zarif Zakwan Turn 4
20 Julai 2017..setiap tahun aku akan cuba sebaik mungkin untuk meraikan hari yang cukup bermakna dalam hidup aku iaitu meraikan hari ulangtahu kelahiran anak sulung aku. Tahun nie genap umur dia 4 tahun. Ya Allah!!! cepatnya masa berlalukan...Pejam celik da...
Add a comment...

Post has attachment
Wallpaper Sticker | DIY by Madam Surianie
Hello semua....entry kali nie SS nak kongikan seperti yang SS janji hari tu pasai idea SS buat wallpaper kat rumah SS. Macam tahun lepas SS buat DIY guna cat dan alhamdulillah memang terbanak sangat feedback dan ada yang ambil idea tu untuk buat kat rumah d...
Add a comment...

Post has attachment
Kerja Mudah Di Dapur dengan D Mass Fresh Market | Tips by MadamSurianie
Terima kasih sebab masih ada Follower yang sudi baca blog SS yang takj berapa popular nie. Sekadar nak kongsi ja dengan ampa semua. SS doakan ampa semua sentiasa dimurahkan rezeki dan di limpahkan rahmat. OKaylah cerita kali nie SS sangat teruja nak kongsik...
Add a comment...

Post has attachment
5 tahun usia Perkahwinan
14 September 2017 anniversary wedding SS...rasanya apa suprise yang SS nak buatkan untuk suami SS erk??? ampa ada idea tak yang boleh kongsi??? Ras dah lama tak buat suprise kat suami nie..... Kalau nak buat video rasa dah pernah buat....klu sekadar nak bag...
Add a comment...

Post has attachment
Happy Besday Zarif Zakwan | Zarif Turn 4
7 Julai 2017 yang lepas masa  Taska Abang Zarif buat Majlis Sambutan Hari Raya, SS dan juga 5 ibu yang menyambut Besday anak anak meraka pada bulan Jun dan Julai, kami sepakat untuk sambut besday anak kami ..Alhamdulillah seronok tengok....lebih enjoy dan p...
Add a comment...

Post has attachment
Majlis Jamuan Hari Raya JKMPP | Raya 2017 | Story Of Raya
Seperti melepaskan geram..Seriouusssss wei.....Tahun nie raya memang banyak pulak SS ambil gambar...hehehhe....Kali nie Open House Hari Raya di Office. memang raya sakan kot...uolls tengok sendirilah..betapa seronoknya kami ambil gambar...Nampak wajah kecer...
Add a comment...

Post has attachment
Cerita raya tahun nie | Story Of Raya
Assalammualaikum semua...Ya Allah rasanya macam cepat ja masa berlalu hari nie dah pun Syawal ke-18..gila weiii tak sangka cepat sungguh masa berlalu. Tahun nie rasa alhamdulillah SS rasa happy sebab baru pertama kali kami pakai baju raya sedondon dek akiba...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded