Profile cover photo
Profile photo
Siti tiHa
51 followers
51 followers
About
Posts

Post has attachment
SELFIE a.k.a swafoto : mengabadi kenangan ATAU melayani keterujaan....
Assalamualaikum, Jgn ketawakan saya yg cuba mengaktifkan kembali blog yg semakin suram ini...huhuhuhu... Topik hari ini....SELFIE a.k.a swafoto.... Sebenarnya apakah tujuan selfie ini dicipta ek??? Ada yang kata untuk mengabadikan momen2 indah...ada yang ka...
Add a comment...

Post has attachment
FB vs BLOG...mana 1 pilihan hati?
Salam Sejahtera pada semua... Nampaknya FB telah menjadi satu fenomena yang maha dasat ke atas umat manusia tak kira usia.  Blog/laman web/portal semakin terpinggir semenjak FB menguasai dunia. Bagaimana pula dengan anda agaknya ya?
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Taska / Tadika ----->> **Dilema Akhir Tahun**
Assalamualaikum, Kembali bersiaran kita...syukur alhamdulillah diberi kesempatan menconteng sesawang yg kian bersawang ini....hehe Hari ini, teruja tiHa nak kongsi pasal pemilihan taska yang mana dari tiga, empat tahun yang lalu menjadi satu dilema kami sek...
Add a comment...

Post has attachment
Nafas Baru....Peluang Baru
Assalamualaikum Syukur Alhamdulillah diberi ingatan untuk berceloteh di sini..... Kita cuci-cuci mata dulu kay....nak beritahu yang tiHa happy dan juga segala puji bagi Allah diberi kesihatan yang baik......dari sekeping gambar menceritakan pelbagai makna.....
Nafas Baru....Peluang Baru
Nafas Baru....Peluang Baru
mamatiha79.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
'Guru Punca Masalah Disiplin'
Assalamualaikum, Wow...siyes je bunyi tajuk post kali ni kan....biaq betuiii....dah la lama xupdate pastu tajuk macam nak berdebat/berpidato plak kan? kan? hihihi.... Kalau baca di FB nampak 'trending' plak pasal budak2 gadoh kat sekolah tu.  Sekali rupa2ny...
Add a comment...

Post has attachment
Kehangatan MERDEKA dirasai...
Salam Merdeka uolls, Tetiba terasa nak bercerita pasal Shifa nak sambut merdeka kat sekolah... Dia minta izin nak join pertandingan pakaian merdeka.  Bila mama kata okay...dia punya suka sampai tak boleh tido malam, excited nak tunggu tarikh sambutan kat se...
Kehangatan MERDEKA dirasai...
Kehangatan MERDEKA dirasai...
mamatiha79.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Ya Allahu Ya Rabbi....Mmg berSAWANG....
Assalamualaikum, Memang bersawang le laman sesawang ni.....huhu...terima kasih kawan2 yang masih prihatin dok tanya2 kenapa lama xupdate.... Jawapannya : tiHa dah hilang minat untuk menaip.....sebok kerja tu hanyalah alasan tempelan....yang benar2nya memang...
Add a comment...

Post has attachment
Esok rayaaaa....??
Assalamualaikum, Ya Allahu Akbar, tau-tau je esok dah nak raya?? Betapa masa mencemburui kehidupan kita kan..... diam xdiam Ramadhan sekali lagi meninggalkan kita dan apakah peluang kita akan bertemu dengan Ramadhan yang akan datang....huhuhu..... Doa terba...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded