Profile cover photo
Profile photo
peace pika
About
Posts

Post has attachment
luahan hati aku.
Assalamualaikum. Hai pembaca sekalian. Kalau korang sudi baca,, thanks sesangat. at least, ada la jgk orang dngr luahan hati aku ni. jika kau percaya penamat bagi sebuah cerita itu indah jika kau menjadi orang yang baik, kau beruntung. kerana kau masih perc...

Post has attachment
tentang aku yang tak menarik pun
Assalamualaikum. siapa kenal aku dekat sini... aku baik baik je sekarang. aku mcm korang jugak... ada masalah itu biasa~ hidup seperti biasa itu biasa~ something wrong somewhere. aku rasa alone tetiba. bkn nak kata apa la.. aku terasa aku ada tetinggal sesu...

Post has attachment
Praktikal Diploma Di Audit Firm !!
Bismilahirahmanirahimm.. (sory klau eja salah. yg penting sebutannyaa) Assalamualaikum.. nervous skit nak cerita. sebab takut korang sedang cari something yg berbeza. btw kita proceed je k. aku budak diploma in accountancy. lecturer and bapak saudara aku pr...

Post has attachment
tahun 2017
Assalamualaikum. aku post kali ni sempena - berakhirnya bulan 12 , - say bye to Bangi say hye to Bandar Melaka, - slamat tinggal kenangan kolej, - berakhirnya examination n now face the reality of account - akhir jgk zaman jatuh, dan aku nk try bangkit semp...
Wait while more posts are being loaded