Profile

Cover photo
Anys Hazwanie
Works at Blogger
Attends Universiti Teknologi MARA
Lives in Malaysia
538 followers|876,126 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Anys Hazwanie

Shared publicly  - 
 
Felt Pillow | Believe in Yourself
Felt pillow believe in yourself. Jika berminat untuk customize pillow anda. Contact me anyshazwanie@gmail.com atau PM di FB page. TQ. ^_^
 ·  Translate
Felt pillow believe in yourself. Jika berminat untuk customize pillow anda. Contact me anyshazwanie@gmail.com atau PM di FB page. TQ. ^_^
1
Add a comment...

Anys Hazwanie

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 ·  Translate
Bantal ni saya jahit sebagai hadiah perkahwinan untuk kawan saya, sebabnya, saya nak asah skill.. cewah..tak de la sampai nak bukak bisnes..tu kena full-time, buat on/off mcm skrg tak boleh la.. lingkup kedai.ok..balik ke top...
1
Add a comment...

Anys Hazwanie

Shared publicly  - 
 
Paul Blart Mall Corp 2 (2015)
Filem yang berkisahkan tentang seorang pengawal keselamatan di sebuah kompleks membeli-belah dan seorang bapa kepada seorang anak perempuan. Kisah filem ini bermula apabila anak perempuan Paul terperangkap dalam satu sindiket pencurian lukisan di sebuah hot...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Anys Hazwanie

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
good luck for your exam dear! ^_^
meh sini addinfarhani nak kaborkan... another giveaway special for this Syawal!!! orait... I will announce about the prize first... nak tau x dpt ape?? u want to know the prize?? ..... ... (^^,) haha... ok2... no more...
1
addin farhani's profile photo
 
(^^,) thanks...
Add a comment...

Anys Hazwanie

Shared publicly  - 
 
Corner Bookmarks
Assalamualaikum Semua... Nak share dengan uols pattern corner bookmarks yang mudah dibuat. Benda sangat berguna untuk orang yang suka membaca buku tapi tak ada penanda buku. Jadi, bolehlah guna tutorial corner bookmarks ini sebab mudah instant. Semuda 1,2,3...
 ·  Translate
Assalamualaikum Semua... Nak share dengan uols pattern corner bookmarks yang mudah dibuat. Benda sangat berguna untuk orang yang suka membaca buku tapi tak ada penanda buku. Jadi, bolehlah guna tutorial corner bookmarks i...
1
Add a comment...
In his circles
414 people
Have him in circles
538 people
shakyna shawany's profile photo
Wa n's profile photo
Abrar Afzal's profile photo
Nil Linlin's profile photo
Karya Mahirah's profile photo
muhammad akhmal's profile photo
yaya cendana's profile photo
siti noor adnan's profile photo
syakira ariffin's profile photo

Anys Hazwanie

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
Lamanyer tak update blog... Baru-baru ni ada orang tu nak konvo jadi teringin nak buat hadiah lain dari yang lain... takkan nak bg hadiah beruang konvo dan bunga jer.. tak nak lah... jadi ntah dari mana..'light blub!' <-ti...
1
Add a comment...

Anys Hazwanie

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Anys Hazwanie

Shared publicly  - 
 
Pemenang Syawal Giveaway
Assalamualaikum semua. Terima kasih kepada semua yang sudi menyertai Syawal giveaway ini dan mendapat sambutan hangat dari bloggers . Thanks sebab sudi support giveaway ini. Sekarang sudah tiba masanya untuk menentukan siapa pemenang yang bertuah yang bakal...
 ·  Translate
Assalamualaikum semua. Terima kasih kepada semua yang sudi menyertai Syawal giveaway ini dan mendapat sambutan hangat dari bloggers. Thanks sebab sudi support giveaway ini. Sekarang sudah tiba masanya untuk menentukan sia...
1
Add a comment...

Anys Hazwanie

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
terima kasih kepada semua yang sudi menyertai giveaway ini. Kelmarin adalah hari terakhir penyertaan. saya akan update siapa pemenangnya. Wink! ^_^
 ·  Translate
Assalamualaikum dan salam Syawal kepada semua. Bagaimana raya kali ini? Lebih meriah ker dari tahun-tahun yang lepas?  Dah lama blog ini menyepi dek kerana kesibukan melanda diri ini. So untuk permulaan yang baru walaupu...
1
Add a comment...

Anys Hazwanie

Shared publicly  - 
 
Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck
Pertama kali aku membaca novel kisah percintaan yang tak buat aku tenggelam dalam cerita novel yang tak munasabah. Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck ini adalah salah satu sebuah karya Hamka. Penulisan novel ini lebih kepada bahasa Indonesia memandangkan Hamk...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
In his circles
414 people
Have him in circles
538 people
shakyna shawany's profile photo
Wa n's profile photo
Abrar Afzal's profile photo
Nil Linlin's profile photo
Karya Mahirah's profile photo
muhammad akhmal's profile photo
yaya cendana's profile photo
siti noor adnan's profile photo
syakira ariffin's profile photo
Education
  • Universiti Teknologi MARA
    present
Basic Information
Gender
Male
Story
Introduction
I love art & technology!
Work
Employment
  • Blogger
    present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
Contributor to