Profile

Cover photo
Anys Hazwanie
Works at Blogger
Attends Universiti Teknologi MARA
Lives in Malaysia
493 followers|856,183 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Anys Hazwanie

Shared publicly  - 
 
Quilling Ideas
Credit to Pinterest
1
Add a comment...

Anys Hazwanie

Shared publicly  - 
 
Air Terjun Paling Indah Di Dunia
Iguazu Falls, Brazil Mystic Falls, Costa Rica Rhine Falls, Switzerland Napali Cliffs, Kauai, Hawaii Waterfall Mountain – Monte Fitz Roy, Argentina Palouse Falls Moon, Washington Tinago Falls in Iligan, Philippines Voringfossen waterfall which plunges into t...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Anys Hazwanie

Shared publicly  - 
 
Humood AlKhudher - Kun Anta
Assalamualaikum dan Salam Ramadhan Semua. Sekarang lagu Kun Anta atau be yourself dari penyanyi Humood AlKhundher semakin popular hari ini. Di youtube pon dah ramai buat cover lagu ini. Tak perlu komen banyak tentang lagu ini sebab BEST. Layan. =)
 ·  Translate
1
Add a comment...

Anys Hazwanie

Shared publicly  - 
 
How To Do Best Presentation
I don't have any special tips for doing the best presentation. Even me, myself not really good in presentation especially in English. I am still learning. But I just wanna share what I found to do best presentation. This is not a rare or special tip maybe m...
1
Add a comment...

Anys Hazwanie

Shared publicly  - 
 
Pin Cushion
Turtle pin cushion from pinterest.
Turtle pin cushion from pinterest.
2
mohd fazli awang alias's profile photo
 
Sweet .. Dh Ade org punya or x ni
Add a comment...

Anys Hazwanie

Shared publicly  - 
 
Front of The Class (2008)
Filem dipetik dari kisah sebenar. Sebuah filem inspirasi buat kepada guru. Kisah seorang yang mempunya sejenis penyakit sindrom yang tiada ubat untuk sembuh. Akibat dari sindrom tersebut guru-guru di sekolah menyisihkan beliau sebab sindrom beliau yang disa...
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have him in circles
493 people
yaseer fazly's profile photo
siti noor adnan's profile photo
Julia Marquardt's profile photo
Ryana Haz's profile photo
Yunez Izzati's profile photo
Saddam Tamimi Sheikh Mohamed's profile photo
Chummy Craft's profile photo
Haziq 89's profile photo
Zyra Nazyra's profile photo

Anys Hazwanie

Shared publicly  - 
 
Tutorial Paper Flower
Tutorial kertas bunga macam mudah tapi susah sebenarnya. Perlu praktis banyak kali baru jadi kelopak bunga.  Kalau pandai buat sendiri lagi jimat especially untuk wedding. Selalunya di barat, bunga kertas sangat popular digunakan untuk event tertentu atau w...
 ·  Translate
Tutorial kertas bunga macam mudah tapi susah sebenarnya. Perlu praktis banyak kali baru jadi kelopak bunga.  Kalau pandai buat sendiri lagi jimat especially untuk wedding. Selalunya di barat, bunga kertas sangat popular di...
1
Add a comment...

Anys Hazwanie

Shared publicly  - 
 
Tutorial Simple Pillow Case
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/VCCXAzktAjA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Video tutorial dari youtube cara untuk menjahit bantal dengan mudah. Tak perlu masuk kelas belajar pon tak apa. Belajar melalui youtub...
 ·  Translate
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/VCCXAzktAjA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Video tutorial dari youtube cara untuk menjahit bantal dengan mudah. Tak perlu masuk kelas belaj...
1
Add a comment...

Anys Hazwanie

Shared publicly  - 
 
Happy Ramadhan Al-Mubarak
Happy Ramadhan Al-Mubarak To All Muslims In the World. Today is the first Ramadhan. =) The best things during Ramadhan is FOOD! a place such bazar ramadhan. So many food to choose. Food I'm coming.  he.he. But make sure we don't waste buying a lot of food t...
1
Add a comment...

Anys Hazwanie

Shared publicly  - 
 
Crepe Paper Flower Handbouquet
Saya nak jual handbouquet ini. Jika sesiapa berminat boleh email saya di anyshazwanie@gmail.com
 ·  Translate
Saya nak jual handbouquet ini. Jika sesiapa berminat boleh email saya di anyshazwanie@gmail.com
1
Add a comment...

Anys Hazwanie

Shared publicly  - 
 
Fast and Furious (2015)
Akhirnya dapat jugak tengok filem fast and furious 7. haha. Sekali pergi tiket habis sold out. Pergi kali ini pon nasib baiklah ada orang nak jual tiket. Filem ketujuh kali ini ending yang menyedihkan. Dengan menayangkan review dari awal Paul berlakon denga...
 ·  Translate
2
Add a comment...

Anys Hazwanie

Shared publicly  - 
 
The Habbit: The Battle of The Five Armies (2014)
Bagi aku. Boleh la. Tapi the lord of the ring lagi best dari the hobbit ini. Mungkin sebab semua ini permulaan sebab itu tak best. hiks.  Klik link di bawah untuk tengok movie tersebut secara online. The Habbit: The Battle of The Five Armies (2014)
 ·  Translate
1
Shariza Semi's profile photo
 
tp part 2 xdan tgok kn..sayang banget
Add a comment...
People
Have him in circles
493 people
yaseer fazly's profile photo
siti noor adnan's profile photo
Julia Marquardt's profile photo
Ryana Haz's profile photo
Yunez Izzati's profile photo
Saddam Tamimi Sheikh Mohamed's profile photo
Chummy Craft's profile photo
Haziq 89's profile photo
Zyra Nazyra's profile photo
Work
Employment
  • Blogger
    present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
Contributor to
Story
Introduction
I love art & technology!
Education
  • Universiti Teknologi MARA
    present
Basic Information
Gender
Male