Profile cover photo
Profile photo
falling angel
187 followers
187 followers
About
Posts

Post has attachment
Resepi yang mudah dan simple dengan menggunakan POKKA Banana Milk! Nyumm..!!
Kepada yang suka masuk contest tu, POKKA juga ada buat contest dan hadiah menarik menanti uallz!

#PokkaMy #PokkaRaya #PokkaMelonMilk # PokkaBananaMilk #PokkaFBContest #einaangelnetwork #bloggermalaysia
Add a comment...

Post has attachment
Kepada kaki contest, jom masuk contest POKKA ni...!!
Done baking with POKKA Banana Milk..
Nyummmm!!!
#PokkaMy #PokkaRaya #PokkaMelonMilk # PokkaBananaMilk #PokkaFBContest #einaangelnetwork  #bloggermalaysia
Add a comment...

Post has attachment
Banana POKKA Cupcake with Ice Cream & Contest Raya POKKA
Assalamualaikum uallz!! Hye! Selamat hari raya semua! Before this, eina ada share satu post kat Instagram & Facebook mengenai Contest yang dianjurkan oleh POKKA kan?? Senang gilerr nak join.. Kalau uallz yang teringin nak buat Open House grand, fully sponso...
Add a comment...

Post has attachment
Ada promosi hebat untuk Buffet Ramadhan ni..
Tempah awal dapat harga best!
Buffet Ramadhan Laman Kayangan memang memikat selera..
Alhamdulillah..
Jom terjah!!
#buffetramadhan   #ramadanbuffet   #bufetramadanshahalam  #lamankayangan #einaangelnetwork  #bloggermalaysia
Add a comment...

Post has attachment
Buffet Ramadhan Laman Kayangan Kembara Selera Memikat Jiwa..
Assalamualaikum semua!! Sedar tak sedar tinggal berapa hari je nak Ramadhan dah. Masa Ramadhan tu la kita boleh ambil kesempatan untuk berkumpul satu meja dan makan ramai-ramai seisi keluarga . Untuk yang bekerja pula, tak lengkap rasanya bila majikan tak m...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Seriously MAKAN DALAM bila tengok!
Assalamualaikum semua! Harini eina nak share satu benda yang eina rasa bengang sangat.. Siapa cakap Banting tak ada tempat menarik? Eina nak share satu tempat menarik yang korang kena pergi bila sampai kat Banting , Selangor.  MAP:  KLIK SINI Pernah tengok ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded