Profile cover photo
Profile photo
Cik Yanie
854 followers -
"Manusia yang tidak pernah lari dari berbuat salah, melakukan dosa dan membuat khilaf"
"Manusia yang tidak pernah lari dari berbuat salah, melakukan dosa dan membuat khilaf"

854 followers
About
Posts

Post has attachment
1st Project : We Play We Learn
1st Project : We Play We Learn
1st Project : We Play We Learn
impianacikyaanie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Belajar Forex Dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0
Tajuk : Belajar Forex Dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0 Dalam kepesatan zaman teknologi yang semakin canggih, ramai peniaga suka berniaga secara online untuk menambah pendapatan mereka disebabkan oleh taraf hidup yang semakin hari sem...
Add a comment...

Post has attachment
PEMENANG GIVEAWAY BY YANIENINIE
Haiii maaf lambat umum pemenang.  Yanie gigih buka link satu-satu, follow blog yg yanie belum follow. Then taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nak umum pemenang dah ni.... PEMENANG TOP UP X 2 ORANG JATUH KEPADA 46. http://nssoul98.blogspot.my 26. http://nurnabilarsla...
PEMENANG GIVEAWAY BY YANIENINIE
PEMENANG GIVEAWAY BY YANIENINIE
impianacikyaanie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Farewell 2017 Party MSUC
Assalamualaikum, semalam kolej yanie buat "farewell 2017 party". Activity antara mentro & mentee di kolej. So yanie and kawan-kawan buat persembahan tarian "sumazau".  Tau tak tarian sumazau? hehe alaa kalau biasa tgk dalam kamus2 pasal etnik Sabah mesti ta...
Farewell 2017 Party MSUC
Farewell 2017 Party MSUC
impianacikyaanie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
What's In My Handbag
Hello, today rasa rajin pulek nak menaip di blog cumil ku ini haha. Topik yg terlintas di fikiran is "What's Inside My Bag". For me, saya x macam org lain yg umpama "masuk je dlm beg pompuan tk jumpa jalan keluar weh tgn tu" or "simpan brg dlm beg pompuan u...
What's In My Handbag
What's In My Handbag
impianacikyaanie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Throwback Konvokesyen Encik Tunang di USIM, Nilai
Congratulation dear fiance, dia konvo dah kite bila lagi sobs sobs. Tua dah mamat ni haha msa kenal memula dulu muka msh babyface mcm mickey mouse hahahaha skrg muka mcm bapak 10 org anak 😜 joke Masuk kv sama-sama, tapi dia konvo dulu haha its okay. Le...
Add a comment...

Post has attachment
35 Planner Sioca 2018 GIVEAWAY
35 Planner Sioca 2018 GIVEAWAY
susunatursioca.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway By Yanieninie
Hai, lama bebenoo tk buat GIVEAWAY kan? Masih igt yanie tak? Rindu tak nak join GA yanie? Meh join meh, mudah je hehe hadiah pun cecomels. SYARAT-SYARAT 1. Follow blog  http://impianacikyaanie.blogspot.my  *Wajib* 2. Follow instagram  https://www.instagram....
Giveaway By Yanieninie
Giveaway By Yanieninie
impianacikyaanie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bags
Bag dan perempuan berpisah tiada. Bag merupakan diantara ‘fashion
item’ yang sering mengalami revolusi dan perkembangan pesat. Rekaan ini sering berkembang dari semasa ke semasa. Terdapat banyak jenis bag yang kita ketahui iaitu "Sling bag" , " Tote Bag" , ...
Add a comment...

Post has attachment
The Author
Lama nya ndk menaip di belog usang ku ini. Alhamdulillah, mood berblogging tu kembali lagi. Tapi bukan kerap menulis la. Mungkin hanya utk berkongsi certain cerita hidup, pengalaman, pengajaran dan In Shaa Allah benda yg baik & bermanfaat. Entri pertama *no...
The Author
The Author
impianacikyaanie.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded