Profile cover photo
Profile photo
Hakimah Rahim
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
August Celebration - Happy Independence Day Malaysian
Assalammualaikum w.b.t and good day all... Its already 1 year since last entry in 2015, and its already in august another 4 months to new year 2017. A lot of new things happen in my life this early year of 2016..There is a good thing and also there is quite...
Add a comment...

Post has attachment
High Tide - Run!!!
walawehhh...walawalawalaweehhhh.... lama sensangattt tak jenguk blok hamba ini...sudah bersawang, berkulat dan ber......apa2 lah... skg dalam mood ketiadaan idea...tp nk bt entry gak...so macam los and faun la plak... adioooss amigooosss famoouusss amooouss...
Add a comment...

Post has attachment
Rajin macam Burung
Assalamualaikum wbt Semalam keluar lunch dengan colleague, almaklumlah sekarang nie dah ke seorangan...member satu fakulti dah takde... T-T Banyak perkara yang di bincangkan atau lebih tepat lagi di gosipkan... gossip girl sgt kan..huhuhu then tetiba ada se...
Add a comment...

Post has attachment
Plus Minus Times Divide = Its Life
Bismillahhiramanirrahim    Nervous pulak sebab dah lama sangat tak update blog dan masukkan entry baru.  Bajet macam bz sesangat kann.  Minggu ni memang very2 busy, minggu terakhir kuliah sebelum final, agak-agak aku yang ajar subject skill nie mmg xmenang ...
Plus Minus Times Divide = Its Life
Plus Minus Times Divide = Its Life
heregoeshakimah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Produk makanan halal, bercirikan makanan snek tradisi masyarakat Melayu. Pelbagai jenis kerepek dari sumber tanaman desa seperti ubikayu, pisang, sukun dan keledek. Bahan mentah yang berkualiti dari ladang terpilih digunakan dan diproses terus sebaik tiba d...
Add a comment...

Post has attachment
Atkin oohhhh atkin
Assalamualaikum wbt... hiii hooiii heeiii~  apa khabar... minggu nie mood tak berapa nak elok, even aku tak sedar mood aku tak elok...tp sebab ramai orang tegur aku sbb " heeyy, nape nampak cam nk marah jerr"  jadi aku andaikan mood aku mungkin tak berapa n...
Add a comment...

Post has attachment
Terapi Hati: Dr. Muhaya
Pagi-pagi tadi...yg tak berapa nk pagi...dalam pkul 9 lebih ada tgk rancangan tv3, terapi hati kott... Dr. Muhaya, bagi tips camne nk jadi org yang bahagia, macam mana nak tahu yg kita nie bahagia ke tak... hah!! korang nk tahu tak... okey g tgk rancangan t...
Add a comment...

Post has attachment
This is life
Nak bahagia kene membahagiakan.. Nak tenang kene menenangkan.. Nak di percayai..kene mempercayai.. Beri dlu apa yg kita nak orang beri pada kita.. beri dengan kasih sayang.. prof muhaya hola holiii....hape kabo semuo...hokey2 la yee...bajet ramai sgt bace...
Add a comment...

Post has attachment
Do'a, Effort and Tawakkal....InshaAllah....
OFFICIALLY UNEMPLOYED.... relax2...kite kena cool, someone once said to me...."hilang satu peluang, akan terbukak banyak lagi peluang lain untuk kite"....kena usaha mencarinya dan  bertawakkal kepada Allah... InshaAllah...cepat atau lambat dia akan beri jug...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded