Profile

Cover photo
317 followers|5,861 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Rabobank

Shared publicly  - 
 
Recentelijk heeft Rabobank de belangrijkste marktontwikkelingen en -verwachtingen in 90 branches van het Nederlandse bedrijfsleven in kaart gebracht. Of u nu startende ondernemer bent, al langer een onderneming heeft of in loondienst bent: deze cijfers geven u een prima inzicht in de kansen en bedreigingen in uw specifieke branche in 2012.

De onderzochte sectoren zijn dienstverlening, gezondheidszorg, groothandel, industrie, detailhandel, mobiliteit (automotive), bouwnijverheid, horeca en recreatie en transport. Iedere sector is weer uitgesplitst naar verschillende branches.

De overzichten zijn gratis, ook als u geen klant bent van Rabobank, en u kunt ze zonder verdere registratie als PDF downloaden van onze website.
 ·  Translate
7
3
Bas van der Veeken's profile photoPerdijk Assurantien & Financieel Advies's profile photo
 
Hier het echte Rabobank-account. Via +Nel Stevens.
https://plus.google.com/u/0/+rabobank/posts
 ·  Translate
Add a comment...
Have them in circles
317 people

Rabobank

Shared publicly  - 
 
Het Google Plus account van de Rabobank.
 ·  Translate
12
1
PB van Geelen's profile photoPeter Feijen's profile photoNel Stevens's profile photoBas van der Veeken's profile photo
12 comments
 
Bedankt +Nel Stevens

Die maar toegevoegd :)
 ·  Translate
Add a comment...
People
Have them in circles
317 people
Links
Story
Tagline
Een bank met ideeën.
Introduction

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. We zijn actief in bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. Binnen Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. De internationale focus is vooral gericht op de food- en agribusiness. 

De Rabobank Groep bestaat uit zelfstandige lokale Rabobanken en hun centrale organisatie Rabobank Nederland met een aantal gespecialiseerde dochterondernemingen. In totaal werken er bij de groep ongeveer 59.400 medewerkers (fte) in 48 landen. Wereldwijd worden er circa 10 miljoen klanten bediend.