Profile cover photo
Profile photo
Mrs Puex (znooraini)
233 followers
233 followers
About
Mrs Puex (znooraini)'s posts

Post has attachment
Happy 5th Birthday to Airiel Qaid
Assalamualaikum/Hai,  26/7/2012-26/7/2017 Birthday Shoutout! to Muhammad Airiel Qa'id bin Mohd Azahari beberapa minit selepas kelahiran 26/7/2012 day 2. 1 tahun 2 tahun 3 tahun 4 tahun 5 tahun Happy 5th Birthday to my little khalifah, Airiel Qa'id bin Mohd ...

Post has attachment
Riadah Petang Di Setia City Mall
Assalamualaikum/Hai, Ahad lepas saja plan terkejut terkejut nak bawak anak riadah area shah alam.. balik je dari open house umah member kat seksyen 10 shah alam lepas tu tak tau nak pegi mana sebabnya petang masih muda, so husband ajak pegi lepak setia city...

Post has attachment
SAFI SHAYLA SYAMPU WANITA BERTUDUNG : HANYA SAFI SHAYLA UNTUK SAYA!
Assalamualaikum/Hai, SAFI SHAYLA SYAMPU
WANITA BERTUDUNG #HANYASAFISHAYLAUNTUKSAYA Rambut adalah mahkota setiap wanita. Metafora ini seringkali dikiaskan
kerana setiap helaian rambut yang menawan mampu memberikan keyakinan pada diri.
Rambut yang menawan pas...

Post has attachment
Family Photoshoot Raya di White Studio Malaysia.
Assalamualaikum/Hai,  Harini dah 30 syawal. Penutup syawal untuk tahun 2017. Macam-macam suka duka sepanjang syawal 2017. Terima kasih kepada yang sudi jemput untuk open house raya. mana yang saya tak dapat hadir, mohon maaf bebanyak. Alhamdulillah murah re...

Post has attachment
Kisah 1 Syawal Kami
Assalamualaikum/Hai, Dah syawal 24 baru la nak updet pasal raya.. Bukan ape, mood dalam raya tu masih membuak buak lagi. Banyak umah sedara mara tak sempat nak melawat. Time tak raya memang susah nak jejak la kot..kekangan masa dan kerjaya gituuu.. Macamkan...

Post has attachment
10 years journey of marriage!
Assalamualaikum/Hai, 14072007-14072017. Today is the day. Hari nikah kami 10 tahun lepas. Dear husband, Happy 10th Anniversary! Be honest. Love intensely. Make the trust grow stronger each day. Banyak lagi perjalanan yang bakal ditempuhi. Banyak lagi dugaan...

Post has attachment
Ramadhan Fest Meraikan 40 Anak Yatim dan Ibu Tunggal Di Black Box @ SACC Mall
Assalamualaikum/Hai, Tahun ni rasa bertuah sangat sebab dapat bersama-sama berbuka puasa sekaligus meraikan 40 anak yatim dari sekolah rendah Ibn Khaldun dan ibu tunggal melalui program Ramadhan Fest yang bertempat di Black Box SACC Mall di minggu-minggu te...

Post has attachment
Berbuka Bersama Anak-Anak Yatim Di Ancasa Residents , Port Dickson
Assalamualaikum/Hai, Alhamdulillah.. saya dan keluarga diberi peluang dan berkesempatan untuk berbuka bersama-sama anak-anak yatim di Ancasa Residents Port Dickson. Untuk makluman semua, Ancasa Residents Port Dickson telah mengadakan majlis Berbuka Puasa be...

Post has attachment
Sambut Hari Bapa 2017
Assalamualaikum/Hai,  Plan last minit biasalah mesti menjadi punya.. Hari Bapa jatuh hari ahad lepas kan? tapi kitorang buat advance sikit, hari sabtu memandangkan nak berkumpul berbuka bersama dengan mak abah. dah alang-alang tu terus plan terkejut-kejut.....

Post has attachment
Resepi Biskut Cornflakes
Assalamualaikum/Hai, Since ramai yang tanya dan mintak resepi, so kita share kat sini lah.. ini bukan resepi rahsia, ni resepi bonda yang dibuat dengan penuh kasih sayang. soo dengan sukacita dan sukahatinya aku nak share ilmu resepi bonda untuk korang. jan...
Wait while more posts are being loaded