Profile cover photo
Profile photo
Mrs Puex (znooraini)
258 followers
258 followers
About
Posts

Post has attachment
Permainan olok-olok kadang kadang membantu perkembangan anak-anak
Assalamualaikum/Hai, Tipulah kalau aku cakap zaman kita kekecik dulu tak pernah main permainan olok-olok.. macam macam permainan yang kita pernah buat.betulkan?? Contoh permainan olok-olok paling simple, police entry, main masak masak atau pun main kawin ka...
Add a comment...

Post has attachment
Permainan olok-olok kadang kadang membantu perkembangan anak-anak
Assalamualaikum/Hai, Tipulah kalau aku cakap zaman kita kekecik dulu tak pernah main permainan olok-olok.. macam macam permainan yang kita pernah buat.betulkan?? Contoh permainan olok-olok paling simple, police entry, main masak masak atau pun main kawin ka...
Add a comment...

Post has attachment
Mengerjakan Ibadah Umrah lebih mudah dengan Aplikasi Manhajj!
Assalamualaikum/Hai, Zaman serba canggih ini, tak lengkap kalau setiap perkara tak disertakan dengan kemudahan aplikasi-aplikasi. Terkini, Brothers Sdn  Bhd  (Manhajj Mutawwif) memperkenalkan Aplikasi Manhajj yang merupakan kemudahan dan bimbingan secara de...
Add a comment...

Post has attachment
“Yakin, Cerah, dan Ceria dengan 8 Manfaat Kecantikan SAFI Fair Beauty!”
Assalamualaikum/Hai,  Kebanyakan gadis mementingkan tanggapan pertama ataupun
“first impression” tidak kiralah ketika menghadiri sesi temuduga, hujung minggu
dengan sahabat lama, ataupun temujanji pertama bersama si dia. Masalah kulit
wajah yang kusam serta...
Add a comment...

Post has attachment
Kelahiran Ketiga : Pengalaman bersalin di hospital Swasta
Assalamualaikum/Hai, Hai bersiaran lagi kita.. Lamaaaa tak updet blog.. Bukan simptom malas tp simptom lepas pantang.. masa pantang aritu lagi dasat simptomnya. baby tido je, mak pon tido sama.. Baru nak taip assalamualaikum, baby dh mintak shushu mama.. te...
Add a comment...

Post has attachment
Aplikasi Mudah Alih Cannis - bakal bintang terhebat di Nasdaq!
Assalamualaikum/Hai, "Bintang Terhebat yang Akan Bersinar di Nasdaq ~ Cannis" (Ahad, 21 Oktober 2018) Aplikasi mudah alih Cannis telah membentuk trend aplikasi baru yang berjaya mengumpul 100 ribu pengguna dalam masa kurang dari dua bulan. Cannis bakal menj...
Add a comment...

Post has attachment
Penutup Pantang 44 hari dengan Malika Confinement Care
Assalamualaikum/Hai, tempoh berpantang dah lamaaaa tammat! harap tammmat la sepenuhnya ya.. tapi kalau dah rezeki Allah nak bagi anak lagi, ku terima sahaja.. tapi bukan dalam masa terdekatlah sebab mak beranak potong perut hokay!.. Sebut pasal penutup pant...
Add a comment...

Post has attachment
PELANCARAN KEMPEN SKIM POTONGAN GAJI ZAKAT (SKIM THOHIR 2018)
Assalamualaikum/Hai, Pusat Pungutan Zakat-MAIWP (PPZ-MAIWP)
melancarkan satu kempen khas bagi pembayaran zakat melalui Skim Potongan Gaji
Zakat (Skim Thohir 2018) yang berlangsung selama 4 bulan mulai 1 Julai hingga 31
Oktober 2018. Ia merupakan tahun ketig...
Add a comment...

Post has attachment
Officially Mak Anak 3!
Assalamualaikum/Hai, Alhamdulillah. Im officially mak anak tiga! 30.06.2018. Saya selamat melahirkan seorang bayi lelaki yang sihat dan comel di Avisena Specialist Hospital Shah Alam, jam 12.30 tgh malam seberat 2.93kg melalui pembedahan c-section.*nanti ce...
Officially Mak Anak 3!
Officially Mak Anak 3!
mrspuex.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Langkawi Destinasi Percutian Seisi Keluarga
Assalamualaikum/Hai,      Langkawi adalah salah satu tempat perlancongan paling famous untuk rakyat Malaysia dan orang luar negara. Aku dari kecik tau pasal Langkawi ni and semua kawan-kawan aku suka pegi ke sana. Pernah pegi sekali je ke sana dan for sure ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded