Profile cover photo
Profile photo
Ernie Widhyharti
15 followers
15 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
JJCM Simpang Renggam
Pejam celik pejam celik dah setahun lebih saya duduk kat Johor. Sekejap je masa berlalu. Tak lama lagi nak habis belajar dah. Dalam kepala banyak plan nak jalan-jalan explore Johor. Tapi hmm.. Bila ada masa, bajet takde. Bila bajet ada, masa pula takde. Bil...

Post has attachment
Tips Mudah Nak Skor CGPA
Dalam Facebook hari ni ada seorang kawan tagged saya kat satu gambar yang diambil pada tahun 2010. Gambar sewaktu zaman diploma, ya Allah gelap betul saya masa tu haha. Rindunya nak jumpa kawan-kawan diploma dulu. Diploma Kimia Perindustrian, UiTM Arau, 200...

Post has attachment
Ada Apa Dengan SPM?
Penantian selama beberapa bulan telah berakhir dengan pengumuman keputusan peperiksaan SPM semalam. Tahniah diucapkan kepada semua candidate yang mendapat keputusan cemerlang. Yang kurang cemerlang, jangan putus asa okay? Perjalanan hidup ini masih jauh bua...

Post has attachment
Sambung Master atau Kerja?
Biasa tak dengar dilema ni? "Lepas grad nanti better sambung terus ke kerja dulu eh?" . Kebanyakan graduan degree sering menghadapi dilema seperti ini samada nak sambung pengajian terus ke peringkat Master atau nak mencari pengalaman bekerja dahulu. Memang ...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded