Profile cover photo
Profile photo
atikah ibrahim
Letak Allah nombor satu
Letak Allah nombor satu
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
0tw
hari ni , esok , lusa .  dah tak lama dah nak pelajar kuis , in shaa allah 18/11/2015 official pelajar kuis .  ok , sekarang ni musim banjir , hujan kat rumah ni dah start turun , tiba tiba takut nak pergi jalan jalan , biasa nya kalau dah penghujung tahun ...
0tw
0tw
kehidupanatikah.blogspot.com

Post has attachment
DIDIK HATI
CARI ILMU UNTUK DIDIK HATI  oklah bila dah bergelar seorang manusia mesti kita ada keinginan tersendiri , nak itu ,nak ini , tapi adakah kemahuan kita tu selalu dapat ? renung jap !  sebenarnya kita makn untuk hidup ke hidup untuk makan ? bagi tikah kedua d...
DIDIK HATI
DIDIK HATI
kehidupanatikah.blogspot.com

Post has attachment
NOVEMBER
pejam celik pejam celik . okay dah november . sekejap nye masa berlalu . rasa baru semalam baru hbis matrik .jap aku hbs matrik dalm bulan 5 . makna nya dah 6 bulan duk umah .dah lama dah . tapi tak rase macam 6 bulan pun ! .  bila fikir fikir balik apa la ...
NOVEMBER
NOVEMBER
kehidupanatikah.blogspot.com

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Edit Blog
kalau buka blog mesti kerja nya nk edit je . jeles tengok blogger yang lain . diorang punya blog semua lawa lawa . humm humm , tikah tak pandai sangat . kalau nak edit blog mesti tengok tutorial  tengok sampai termenung pulak bila buat entry ni . sebab takt...

Post has attachment
GEMOK
Assalamualaikum , jawaab la salam saya dulu ! . hehe  ok . gemok , normal la bagi seorang perempuan tak suka gemok kan ? lain la yang kurus tu nak gemok .tapi tikah paling tak suka gemok , hehe malu pulak . hehe  ramai orang cakap yang aku ni takde la gemok...

Post has attachment
PANTAI TELUK KETAPANG
Assalamualaikum  bagi tikah pantai ni adalah tempat yang paling best . taktahu kenapa , setiap kali keluar dari rumah mesti nak pergi pantai . keinginan tuu mmg selalu nak pergi tapi tak kesampaian jugak hummm bila dup kat pantai wahhh syukur sangat pantai ...

Post has attachment
JAM ARAB
Assalamualaikum awak awak pembaca . haha tajuk pun nampak kan ? jam arab. wahh first tengok jam ni , waaahhhhhhh lawaa nyaaa . NAK sangat jam tu .  jam tu macam unik . selama aku hidup 19 tahun , tuu laa pertama kali tengok jam tulisan tu arabic . waaahhh u...
Wait while more posts are being loaded