Profile cover photo
Profile photo
Mailey Jayley
2,074 followers
2,074 followers
About
Mailey's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Bershopping Lebih Lama: Lelaki atau Perempuan?
Holaaaa!! Miss me?? Nahhh! I know. Hehee Okay!! Pasal topik kat atas, most of lelaki akan cakap "mak aii! Lama betul perempuan ni shopping."  dan " dah tiga kedai, beli baju pun tak lagi" dan "perempuan lah yang paling lama shopping" okay stopp!! Enoughh!! ...

Post has attachment
Moga dapat diselesaikan.
Holaaa!! Sekarang ni banyak kes duit dalam acc Maybank hilang kan?? Same thing happen to me tapi kes Mai dah berjanggut lamanya. Bukan tak ada pergi Maybank tapi layanan orang kat situ macam kurang memuaskan. Jalwn mudah dorang cakap "buat report polis je l...

Post has attachment
**


Post has attachment
**


Post has attachment
**


Post has attachment
**


Post has attachment
**

Wait while more posts are being loaded