Profile cover photo
Profile photo
syahmie sulaiman
178 followers -
Assalamualaikum... ^_^
Assalamualaikum... ^_^

178 followers
About
Posts

Post has attachment
Selamanya perjalanan farah idayu dipentas afmegastar 2017..jom tonton vdeo pendek di youtube..^_^

Post has attachment
SELAMANYA PERJALANAN IDAYU DI PENTAS AFMEGASTAR
Jom tonton video youtube kenangan idayu sepanjang berada di pentas afmegastar 2017.. #afmegastar #idayuwhistlers #idayu4thewin #selamanyaidayu #myall #mariahcarey #whistle #2017 #finalafmegastar #youtube 

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Team idayu whistlers afmegastar 2017
Team barisan peminat setia idayu iaitu idayuwhistlers yang sentiasa menyokong idayu dari awal sehingga kini..  Jom AFUNDI IDAYU #AFMegaStar SMS: TAIP AFUNDI JARAK IDAYU ATAU AFUNDI20 IDAYU HANTARKAN KE 32777  UNDIAN SECARA ONLINE di www.AFMegastar.com...

Post has attachment
LIRIK LAGU STACY CAKAP KE TANGAN 2017
LIRIK LAGU STACY CAKAP KE TANGAN 2017 Itu Ini semua serba tak kena Nampak aku yang bersalah Kau macam Raja Buka mata sampai tertutup mata Asyik nak membebel selalu Kau banyak mulut Chorus Cakap ke Tangan Apa ingat ku suka Cara dan perangai Layaknya bercakap...

Post has attachment
Konsert minggu ke3 AfMegastar Ya maulai idayu
Konsert afmegastar minggu ke3 idayu tampil dengan persembahan irama malaysia..lagu yang menjadi pilihan ya maulai penyanyi asal Dato Siti Nurhaliza..wow memang hebat sebab kak idayu berani untuk cuba bawakan kelainan dengan mendendangkan irama malaysia..Di ...

Post has attachment
Konsert minggu 1 AfMegastar Idayu (hurt)
Idayu membawa lagu hurt pada konsert pertamanya di afmegastar memang amazing sangat..lagu penyanyi asal hurt mariah carey yg dinyanyikan balik oleh idayu pada konsert pertama telah mendapat pujian dari juri dan orang awam..adakah idayu telah mngeluarkan tar...

Post has attachment
Akademi Fantasia Megastar Idayu
 IDAYU AFMEGASTAR IDAYUWHISTLERS Salam semua..dah betaun tak bukak blog nie..berhabok besawang lumut macam2 lah hahaa..kalau tak selalu dok merapu menjual ape la kan kat sini hahaa... kali ni kite nak cakap pasal idayu af3..sekarang kan musim af megastar me...
Wait while more posts are being loaded