Profile cover photo
Profile photo
Revue.se | Nyheter om teknik på webben
13 followers -
Revue.se | Nyheter om teknik och evenemang på webben
Revue.se | Nyheter om teknik och evenemang på webben

13 followers
About
Revue.se | Nyheter om teknik på webben's posts

Post has attachment
Roomly.se fortsätter att expandera sin produktkatalog och plocka marknadsandelar. Från och med februari i år har sajten tagit in ytterligare 10 nya inredningsbutiker med ett utbud på över 30 000 nya produkter.

Det gör att Roomly.se i dagsläget kan erbjuda över 60 000 utvalda inredningsartiklar från 30 etablerade butiker i Sverige.

Post has attachment
Sommaren 2016 hos IKEA: Har du också kanske börjat fundera över hur du ska inreda din balkong eller uteplats i år? Våren är snart här och sommarkollektioner, utemöbler och annat skoj börjar ta fart. IKEA har varit relativt tidiga med sin sommarkollektion som ska få oss att inreda mer utomhus. Fokuserade som vi ofta är på att ha fint inomhus så är det minst lika viktigt att få till det fint med utemöbler. Färgerna i år går i blått!

Post has attachment
Öppen planlösning i toppklass: Idag har vi hittat lite fredagsgodis. Nämligen denna helt fantastiska lägenhet i Vasastan, Stockholm. En nyrenoverad 3:a med öppen planlösning i toppklass och placering i insynsskyddat läge. Varje liten kvadratmeter i boendet utnyttjas och är i mycket gott skick. Originaldetaljer kvarstår från det charmiga 1920-talets men kombineras helt perfekt med en modern touch, allt för att fånga alla önskvärda funktioner.

Post has attachment
Öka värdet på din bostad: Bostadsmarknaden har börjat ta fart igen efter vinterpausen. Detta betyder att det är nu i Februari och mars som uppstarten för försäljningen på börjas. En process som har sina steg men ofta går relativt snabbt tills bostaden ligger ute till försäljning. Men innan fotografering och visning finns det några saker som du bör tänka lite extra på.

Post has attachment
Riktigt rolig sajt som håller koll på internettrender. Kika in via länken nedan!!!

Post has attachment
Gillar du att hänga med i svängarna när det kommer till inredning? Då har vi förutom Roomly.se några riktigt härliga inredningsbloggar som ger en massa gör det själv-knep och inspiration under året. 

Nedan har vi listat 10 stycken inredningsbloggar som är ett måste att följa.

Post has attachment
Hösten 2015 med Ellos Home: Hösten är inte slut. Oktober månad är en av min favorit. En period när man kan mysa till det ordentligt i hemmet och invända jultiderna. Det är en period där man kan låta sin dekorationsfantasi flöda fritt. 

Post has attachment
Odengatan 85: Tänk er om allt var vitt och svart. Visst hade det varit tråkigt. Här kommer en färgsprängd lägenhet som just nu är till salu på Odengatan i Stockholm. Det är inte något vanligt boende detta. Eftersom vuxna ibland verkar ha det lite svårt att göra det unikt och roligt så har man tagit hjälp av fyra härliga och kreativa barn för att färgsätta lägenheten.

Post has attachment
Ny tjänst med fokus på kläder & mode på nätet lanseras idag i Sverige. Kika in Stily.se här!

Post has attachment
Exklusiv villa med stort poolområde och strålande havsutsikt!

Det här är villan för er som har högt ställda krav på stil, bekvämlighet och lyx och som letar efter något extraordinärt.

Modern villa i funkisstil med ryggåstak och höga fönster som ger ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Genomgående är villan inredd med smarta tekniska lösningar samt exklusiva och stilrena materialval. Villan ligger högt beläget över havet, vilket ger en helt fantastisk utsikt över Havstensfjorden nedanför.
Wait while more posts are being loaded