Profile cover photo
Profile photo
EkiN Nur Asyikin
About
Posts

Post has attachment
Pahit Manis Perjalanan FYP Ekin Yang Hampir Sampai Ke Penghujung
Assalamualaikum kepada sesiapa yang masih baca blog ni (kalau ada la hehe). Alhamdullilah sekarang Ekin dalam fasa 'thesis writing'. Sekarang sikit lagi thesis Ekin nak siap, tapi kena tunjuk SV dulu untuk dia betulkan mana salah. Nanti 4 Disember hantar ke...

Post has attachment
Permulaan Final Year Project Ekin sebagai Pelajar Ijazah Sains Pertanian
Assalamualaikum semua. Macam biasa la, entry Ekin satu tahun satu saja hoho. Sekarang, Ekin sedang baca journal berkaitan dengan Final Year Project Ekin sebagai pelajar Ijazah Sains Pertanian. Musuh utama sekarang ialah MALAS, Allahu. Susah nak lawan dia. M...

Post has attachment
Produk Chocoletto : Coklat Bar
Assalamualaikum. Harap semua sihat belaka ye :) Ekin ni dropshipper sah Chocoletto. Instagram Ekin ialahΒ @kaynurisy dan kalau awak nak tengok instagram tu boleh scroll ke bawah sekali blog ni ye :) Salah satu produk Chocoletto ialah coklat bar .Β  kredit gam...

Post has attachment
Penanaman Padi di Sekinchan, Selangor
Assalamualaikum semua :) Ekin nak berkongsi apa yang Ekin dapat sepanjang pengalaman lawatan kelas Pengeluaran Padi ke Sekinchan. Bila sebut padi dan Sekinchan, confirm orang akan cakap, "hasil boek ah!" "padi masyuk weh!" "padi diorang terbaik!" mampu deng...

Post has attachment
Tutorial : Coding Yang Memerlukan URL Gambar
Assalamualaikum. Kali ini Ekin datang dengan tutorial seperti dalam tajuk. Apabila kita nak masukkan features baru dalam blog, akan ada satu feature yang perlukan gambar kan dan ianya memerlukan URL gambar tersebut. "Ah sudah! Gambar aku nak masukkan tu ada...

Post has attachment
Cath Kidston di IG a_nurisy
Assalamualaikum semua yang sedang blogwalking 😊 Ekin ada satu berita BAIK πŸ˜‡ Sekarang, Ekin ada menjual barangan Cath Kidston di IG Ekin, a_nurisy. Boleh follow dan ws jika berminat dengan item yang ada okay 😍 Anda pasti tak dapat tolak kecomelan barangan...

Post has attachment
Berbisnes Sambil Belajar
Assalamualaikum :) Rehat kejap daripada belajar untuk final exam :') Wish me the best luck okay dearies ? Terasa nak berkongsi sedikit tentang berbisnes sambil belajar . Sekarang Ekin berbisnes Tone Excel . Alhamdulillah masuk jugak komisyen sedikit . Jadin...

Post has attachment
SIMkad TuneTalk ToneExcel Mampu Beri UNLIMITED INCOME ! ^_^
Assalamualaikum dearies :) Haaaa simkad Tune Talk Tone Excel mampu beri UNLIMITED INCOME ?? Duit ?? Setiap bulan masuk akaun bank ?? Serius ?? Bagaimana ?? Saya serius , dan saya akan terangkan bagaimana :) Sepanjang awak menggunakan simkad awak selain dari...

Kan betul saya cakap .. awak nampak segak sangat dalam tuxedo tu , melting 10 tahun hukhukhuk ..

I'm not a kind of girl that attached or befriend with many guys out there but when I do , that's mean they are special/I see the best in them/their behavior just like my weird one .

Stay safe out there <3
Wait while more posts are being loaded