Profile cover photo
Profile photo
Saeta Comunicació
34 followers -
SABEMCOM_
SABEMCOM_

34 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Col.laborem amb la marató, dissenyant el cartell.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Com cada any, us presentem l'anunci de les "Aules per a la gent gran" de la URV a la contraportada de L'Estel. Des de Saeta us animem a matricular-vos.

Como cada año, os presentamos el anuncio de las "Aules per a la gent gran" de la URV en la contraportada de L'Estel. Desde Saeta os animamos a matricularos.

#Saeta #Saetacominicació #anunci #anuncio #URV #L'Estel #premsa #prensa
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bon dia, aquest cap de setmana podràs gaudir de la 10ª fira de la clementina. Tres dies on els actes programats et faran assaborir el toc cítric de Bitem.

Buenos días, este fin de semana podrás disfrutar de la 10ª feria de la clementina. Tres días donde los actos programados te harán saborear el toque cítrico de Bitem.

#saeta #saetacomunicació #fira #feria #clementina #Bitem
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Bon dia! Avui tenim el plaer de presentar el #cartell de la 10a edició de la Fira de la Clementina de Bítem. Aquest està encunyat en la forma del núm. 10 combinant un fons paisatgístic de Bítem com a "1" i una #clementina simbolitzant el "0". Senzill però estètic i efectiu, amb una #tipografia manuscrita neta i clara. Esperem que us agradi :)

#saeta #saetacomunicació #fira #firaclementinabitem2017 #bitem2017 #bitem #clementina #disseny #10
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Per tenir #èxit amb el teu producte recorda que el #consumidor actual no compra #productes, compra experiències. No vol ser un mer espectador. Vol participar i ser protagonista de la seva pròpia història. Ann Handley el defineix molt bé en la seva frase:

Para tener #éxito con tu producto debes recordar que el #consumidor actual no compra #productos, compra experiencias. No quiere ser un mero espectador. Quiere participar y ser protagonista de su propia historia. Ann Handley lo define muy bien en su frase:

#saeta #saetacomunicació #petitsconsells #pequeñosconsejos #tuproducto #elteuproducte #AnnHandley
Photo
Add a comment...

Post has attachment
La presentació dels teus #productes determinarà en gran part el seu èxit. És per això que des de #Saeta s'ha redissenyat #Salat, sense perdre l'essència, però garantint una millor visualització i llançament de la #marca.

La presentación de tus #productos determinará en gran parte su éxito. Es por eso que desde #Saeta se ha rediseñado #Salat, sin perder la esencia, pero garantizando una mejor visualización y lanzamiento de la #marca.

#saeta #saetacomunicació #producte #producto
Photo
Add a comment...

Post has attachment
#1918
Bon dia! a #clàssicsdeldisseny parlem de #Regaliz Zara. L'èxit d'aquestes perles de regalèssia va empènyer a que la #marca s'anunciès en fires i #exposicions amb #estand propi, amb un inconfundible fons blau i #logotip morfològic.

¡Buenos días! en #clàssicsdeldisseny hablamos de #Regaliz Zara. El éxito de estas perlas de regaliz le motivo a #anunciarse en ferias y #exposiciones con #estand propio, con un inconfundible fondo azul y #logotipo morfológico.

#Saeta #Saetacomunicació #regaliz #logotipo #logo #sigloXX #segleXX
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Una curiositat molt dolça és que en 1969, Salvador Dalí li va oferir a Enric Bernat ajudar a canviar la #imatge de Chupa-Chups, el #logo i l'embolcall amb que es presentava als seus consumidors. Amb la seva genialitat, va crear el #disseny, integrant el nom del dolç amb la silueta de la margarida.

Una curiosidad muy dulce es que en 1969, Salvador Dalí le ofreció a Enric Bernat ayudar a cambiar la #imagen de Chupa-Chups, el #logo y el envoltorio con que se presentaba a sus consumidores. Con su genialidad, creó el #diseño, integrando el nombre del dulce con la silueta de la margarita.

#saeta #saetacomunicació #Dalí #disseny #diseño #logodolç #logodulce
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded