Profile cover photo
Profile photo
Пепа Табакова
33 followers -
"Опит е името, с което много хора наричат грешките си" Оскар Уайлд
"Опит е името, с което много хора наричат грешките си" Оскар Уайлд

33 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Скромный пасхальный декор в центре города.
У моего дома также есть пасхальное настроение.
г. Плевен, Болгария, 2018
#пасха_декор
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
13.04.18 г.
5 Photos - View album

Post has attachment
Колесо старой мастерской. Болгарские старинные ремесла.
#колесо #wheel
Photo

Post has attachment
Модернизм. Автор скульптур Евгений Воденичаров из Плевена, мой добрый друг и сосед, живет и работает в Лас-Вегасе, штат Невада, США. Я думаю, что стоит посмотреть.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
6.04.18 г.
8 Photos - View album

Post has attachment
Дача-зима, дача-сегодня
Автор - Евгения Иванова
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
6.04.18 г.
5 Photos - View album

Post has attachment
Здравейте и на всички да е добър денят! Отварям една скоба, за да уточня, че термина "съобщение" има синоними като "публикация" или "пост". Аз ще ги използвам всичките, а вие ще знаете, че се отнася за едно и също. И така темата ни днес е "Да се научим правилно да създаваме публикация".

http://www.blogzablogove.com/2016/11/da-se-nauchim-pravilno-da-sazdavame.html

Post has attachment
Добре дошли на всички! Днес, в един малък пост ще обсъдим настройките на главната страница на нашия блог. Стъпките са следните: Оформление ➔ публикации в блога ➔ редактиране. В отворения прозорец можем да настроим: - броя на публикациите, показващи се на началната страница: 1,2,3... или 20.

➤ако искаме да премахнем датата от горната част на постовете, махаме отметката пред датата - можем да настроим броя на коментарите след всяко наше съобщение или да ги премахнем въобще, като съответно сложим или махнем отметката.

➤същото е възможно да направим и с етикетите - вероятно сте забелязали, че в долната част на съобщението има надпис за бързо редактиране. За възможно бързо редактиране на публикациите можем да поставим отметка в квадратчето, което стои пред бързо редактиране. На страницата на блога ще се появи фигурка на моливче и като кликнем върху него, ще преминем бързо към редактора на съобщенията. Този молив е видим само за Blogspot от Google. В другите браузъри няма да се показва.


http://www.blogzablogove.com/2016/11/kak-da-nastroim-glavnata-stranica-na.html

Post has attachment
Здравейте приятели и читатели на моя блог. С този кратък пост искам да споделя с вас мнението си за Blogger и платформата Blogspot. Къде да създадем блога си безплатно? Този въпрос си задават много хора. Няма да отричам, че и аз си задавах този въпрос, когато реших и се готвех да създам първия си блог. След преглед на много информация по този въпрос, след претегляне на плюсовете и минусите, за и против, реших да създам блога си на Blogger платформата Blogspot.


http://www.blogzablogove.com/2016/11/kade-da-sazdadem-bloga-si-bezplatno.html

Post has attachment
Здравейте всички! В тази публикация ще стане дума отново за това, как да се създаде блог на платформата Blogger, който с правилна оптимизация и популяризиране в бъдеще може да ви донесе и пари. След публикуването на всяка следваща статия на тази тема вие ще видите как се променя дизайна на този блог, аз ще говоря по-подробно за стъпките, по които се върви за популяризиране и оптимизиране. Ориентирайки се от материалите на тази тема в моя блог, вие можете да създадете свой проект. И за да получавате полезна информация своевременно, не забравяйте да се абонирате за получаване на статиите по електронна поща.
И така, встъплението свърши, затова пристъпваме към работа.

http://www.blogzablogove.com/2016/11/oshte-za-blogovete-na-blogger.html

Post has attachment
Летние горизонты для вас из города Бургас на Черном море, лето 2017
#горизонт
PhotoPhotoPhotoPhoto
5.03.18 г.
4 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded