Profile cover photo
Profile photo
Edilelly Smkpj
7 followers
7 followers
About
Edilelly's posts

Post has attachment
FRAME NESCAFE GOLD
Frame nescafe Gold didatangkan dengan 2 warna black n brown... sekejap je offer dalam group dlm fb NesCafe/Milo.. habis licin kene bedal.. sampaikan stok sendiri pun dah tak de... so didatangkan dengan leather pada bahagian hadapan dan baldu pada bahagian b...

Post has attachment
BALDI ICE NESTLE
menulis dan menulis... jalan2 ke sebuah pasaraya besar untuk menjejaki promosi minuman pemanis ni.. yang ada hanya beg coke buy 4 free 1. terus melangkah dan ternampak dari jauh satu promosi yang berlainan. terus menghampiri dan terlihat promosi ni.. terkam...

Post has attachment
coca cola punya citer
lama x menulis dalam ruangan ni. Tahap kemalasan untuk memblog mpgaruhi segalanya.. ni citer hari ni.. beratur hatar barang kat tesco.. nampak mynews singgah. dpt keychain. buy 2 bottle air free 1 keychain.. minta lebih dpt seketol. kira beli seketol dpt sk...

Post has attachment
jubli emas muzium Malaysia
Wait while more posts are being loaded