Profile cover photo
Profile photo
E-handel i Danmark
194 followers -
Fokus på e-handel, både for e-købmanden og den e-handlende forbruger.
Fokus på e-handel, både for e-købmanden og den e-handlende forbruger.

194 followers
About
E-handel i Danmark's posts

Post has attachment
1. januar ændrede SKAT sin tolkning af de såkaldte portoudlægsregler, hvilket i realiteten betyder, at e-handelsbutikkerne nu er nødt til at sende regningen for moms på levering videre til kunderne.

Post has attachment
»Forbrugerne finder det nemt og bekvemt, at man kan købe ind fra de samme butikker og få varerne samlet. Hvis man skal købe gaver til en masse mennesker, kan man ofte gøre det fra samme internetbutik i stedet for at skulle trisse rundt til forskellige fysiske butikker,« fortæller Malthe Munkøe.

Post has attachment
E-handel giver historisk travlhed hos posten. PostNord forventer, at tirsdag 20. december bliver den største og travleste pakkedag nogensinde med mere end 600.000 forsendelser fra e-handlen på landsplan.

Post has attachment
"Omkring 40 aarhusianske butikker tager nu kampen op mod nethandel ved at gå sammen om et aarhusiansk værdicheckhæfte. Det findes allerede i 15 danske byer, og manden bag Værdicheck ApS, Peter Smed, er sikker på, at hæftet vil motivere aarhusianere til at gå i forretninger."

Post has attachment
"En af forringelserne er nemlig, at breve som standard skal leveres i løbet af 2-5 dage. I dag er standardleveringen en dag. Det vil få betydning for de netbutikker, der blandt andet sender bøger og computerspil til deres kunder med store breve - også kaldet Maxibreve."

Post has attachment
»Vi tror på, at der er et segment, der gerne vil have endnu mere end det, der tilbydes i dag, og som gerne vil kunne vælge helt præcist at sige: »jeg er hjemme på lørdag, så jeg vil rigtig gerne have de solbriller, jeg lige har købt, leveret der,« siger Jeppe Vestergaard Trier, der er Chef for Servicelogistik hos Post Danmark.

Post has attachment
"- Vi må forholde os til, at internettet ikke er noget, der går over. Og vi er nødt til at gøre det kalrt for vores virksomheder, at der er forretningsområder og muligheder i e-handel, siger erhvervsdirektør i Mariagerfjord Erhvervsråd, Torben Ladefoged."

Post has attachment
- Det er rigtig vigtigt, at man som dansk forbruger tænker over, hvor man lægger sine penge henne. De butikker som man gerne vil handle i i morgen, det er også dem, som man skal bruge i dag, siger direktør i Dansk Detail Jens Birkeholm til Ritzau.

Post has attachment
»Danske butikker skal nu konkurrere med udenlandske giganter som Amazon og Zalando med et langt større udvalg, stordriftsfordele og masser af kapital. Det er en kæmpe udfordring,« siger Jens Birkeholm, direktør i Dansk Detail.

Post has attachment
Danskerne svingede dankortet så flittigt på nettet i 3. kvartal, at e-handlen voksede med rekordfart. Forbrugerne handlede for 10,7 mia. kr. med dankort på nettet i juli, august og september, svarende til en vækst på ca. 17 pct. sammenlignet med de samme tre måneder i 2014. Det viser nye beregninger fra Dansk Erhverv baseret på Nets’ data for dankortomsætningen på nettet.
Wait while more posts are being loaded