Profile cover photo
Profile photo
fathiah jasni
About
Posts

Post has attachment
Jadual Tarikh pembayaran gaji bagi penjawat Awam untuk tahun 2015
Assalamualaikum, Rujuk Jadual. Bulan Tarikh Catatan Januari 22.01.2015 Februari 12.02.2015 Tahun Baru Cina (19 & 20 Jan) Mac 23.03.2015 April 23.04.2015 Mei 25.05.2015 Pesta Keamatan (30-31 Mei) Jun 25.06.2015 Hari Gawai (1-2 Jun) Julai 9.07.2015 Hari Raya ...

Post has attachment
FREE poster for breastfeed mothers : NATURAL FOODS
Assalamualaikum, Aku feeling demotivated pasal pengumpulan stok ebm. Macam struggle sket nak express breastmilk lately. Pam sejam pon baru dapat 2 oz. So, aku rasa aku mesti buat something to boost up motivation. Aku buat la poster sket. Kalo rasa nak downl...

Post has attachment
Free Design Template untuk DIY sticker bulat
Assalamualaikum, Lately, ramai bride-to-be yang mintak template utk sticker bulat . Bare in mind, template itu ialah template kosong ye! Tak ada apa2 design. Dalam entry ni, I nak share antara simple design yang bride-to-be sekalian mungkin boleh pakai utk ...

Post has attachment
Baby-related : Considering Cloth Diapers
Assalamualaikum and good day mothers! I've been thinking of using cloth diapers for my baby for some reasons. The first one would definitely be; to reduce the cost of baby diapering. I realise that we (my hubby and I) would have to spend a lot of money on t...

Post has attachment
Berusaha siapkan printable new born check list utk baby
Assalamualaikum,  Hari ni adalah hari gigih aku nak siapkan design utk my baby's checklist. In Sha Allah akan dikongsi bersama readers yang lain. Check list ni aku sediakan untuk kegunaan aku sendiri. Actually x taw lagi gender baby, boy or girl. So, ingatn...

Post has attachment
Kopi Pegaga Warisan
Assalamualaikum, Selain produk juzQ30, FJ Shoppe juga ada jual Kopi Pegaga Warisan . Kandungan : 'white coffee', pegaga, gula dan krimer bukan tenusu Cara penyediaan : Bancuhkan 1 sachet kopi pegaga warisan dengan 150ml air panas. Sedia untuk diminum (janga...

Post has attachment

Post has attachment
juzQ30 : produk penjana minda berasaskan makanan sunnah
This is a sticky post. Pls scroll down for latest entry Assalamualaikum,  Rata-rata penduduk Malaysia hari ini mempunyai keprihatinan yang tinggi dalam aspek penjagaan kesihatan diri dan keluarga. Bagi pihak ibubapa, selain aspek kesihatan anak-anak, aspe...

Post has attachment
Jadual dan Tarikh Pembayaran Gaji Bulanan Penjawat Awam bagi Tahun 2014
Assalamualaikum, Akauntan Negara Malaysia telah pun mengeluarkan Surat Pekeliling Bilangan 4 tahun 2013, bertujuan untuk memaklumkan tarikh bayaran gaji bulanan bagi penjawat awam tahun 2014. Berikut adalah tarikh pembayaran gaji bagi tahun 2014. Bulan Tari...

Post has attachment
Solemnization : The moment I become his and he becomes mine.
Assalamualaikum, Pada pendapat aku, xde sorg perempuan pon yg akan lupakan saat2 dia dinikahkan dgn suami dia. Bagi aku personally, pengalaman duduk dibirai katil (kalo perempuan lain duduk kt birai katil la kot) adalah saat2 yg mendebarkan utk seorang peng...
Wait while more posts are being loaded