Profile cover photo
Profile photo
Lianamunyati Rusli
44 followers -
Enjoy!!~
Enjoy!!~

44 followers
About
Posts

Post has attachment
My Second Convocation #konvoukm2017
Assalamualaikum. Haiiiiii Yeayyyyy saya dah konvo di UKM! Haha Tak nak taip banyak-banyak. Saya update blog sebab nak share gambar banyak-banyak! #Preconvocation #ukmconvocation45 The siblings: me, zila, ros, trah, ira, nana, dika, lee My PCD siblings: Usu ...
Add a comment...

Post has attachment
Fieldwork at FRIM #willingnesstopay
Assalamualaikum. hai... Sejak habis belajar ni, banyak betul masa saya terluang. So rajinlah nak update blog. Haha sekarang ni jadi penganggur terhormat. Makan, tidur, lepak. Sambil-sambil cari kerja. Tak tahu nak apply apa dan di mana. Hmm.. Stop mumbling ...
Add a comment...

Post has attachment
Perginya Seorang Sahabat #AnisDalamKenangan
Assalamualaikum. Hai... Petang semalam saya dikejutkan dengan perkhabaran dari sahabat lama sejak sekolah tadika lagi, iaitu Ina, memberitahu sahabat kami sedari sekolah rendah lagi, Anis, telah kembali ke rahmatullah akibat sakit jantung. Masa dia bagitahu...
Add a comment...

Post has attachment
Taman Negeri Pulau Sembilan #tajuktesismaster
Assalamualaikum. Hai... dah lama tak mengarang di sini. Rindu... Hahaha Sangat lama meninggalkan dunia penulisan blog sampai berhabuk dah blog ni. Mujur tak dimakan anai-anai. Hahaha Sebelum ni memang busy. Sibuk nak habiskan penulisan tesis dalam tempoh be...
Add a comment...

Post has attachment
Trip To Melaka #visitMalaysia : Episode 2
Halo Halo... Assalamualaikum... Curi2 sikit mana nak update cerita pergi Melaka bulan lepas. Haha harap cerita ini ringkas dan padat. Sangat2 busy. Lagi2 dah nak habis sem 2. Tesis baru bab 1. *nangisss Ok Ok.. Bangun pagi, kami bersiap untuk check out seka...
Add a comment...

Post has attachment
Trip To Melaka #visitMalaysia : Episod 1
Assalamualaikum. Haiii... Laaaama sangat tak update story! Busy! Haha menulis blog dah jadi half of the part time je. Huhuhu Ok. Hat ni nak cerita, saya dengan Trah dan Jah buat short vacation to Melaka. Plan ni ad hoc je. Dok depa buat family day untuk kel...
Add a comment...

Post has attachment
Life as a Student... again! #ukm
Assalamualaikum. Hai semua! Berbulan saya tinggalkan blog ni. huhu habis bersawang, berhabuk, berlabah-labah. hahaha Dah 13 minggu saya bergelar pelajar. Ada seminggu lagi sebelum minggu kuliah berakhir. Sekarang ni sangat-sangat sibuk dengan assignment dan...
Add a comment...

Post has attachment
warkah seorang anak...
Add a comment...

Post has attachment
Jaga syurgamu baik-baik. Ibu dan ayah... 😊
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Along and Usu #visitperak
Assalamualaikum. hai hai hai... Tahun Baharu Cina hari tu my along and usu datang ke rumah saya. (^______^) Usu yang terbang dari Sabah datang ke Perak dengan along. Tak sempat pergi jauh-jauh sebab kesuntukan masa. Mereka datang hari Isnin dan balik pada h...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded