Profile cover photo
Profile photo
Jukka Aakula
106 followers
106 followers
About
Jukka's posts

Post has attachment
Jukka Aakula commented on a post on Blogger.
Meillä on vanha Samsung, kaksi Aceria ja Asus. Koneet ovat tavallaan kaikki yhteisiä 3-4:lle perheen jäsenelle. Acer Chromebook 15 on se jolla katsotaan videoita.

Meillä on myös kolme Applen iPad:iä mutta kukaan ei tunnu käyttävän niitä - Chromebookit ovat suositumpia, mitä en sentään olisi uskonut, vaikka perheen "Chromebook-profeetta" olenkin.

Pojalla on PC pelikoneena. Minulle riittää Chromebook vaikka töissä koodaan Windowsiin.

My old Samsung Chromebook became very slow. I did all kind of trials to fix the problem but then gave up and bought a new machine. Now I decided to try dev channel and I thought "I use the old machine for dev channel".

I moved to dev channel and now the old machine is fast as ever.

Is there any logical explanation for this.

Post has attachment
Ketä vastaan turvavyösi on tarkoitettu? Muita tiellä liikkujia vastaan? Mieto sitä.

Venäjä raivostui Yhdysvaltojen ohjuskilvestä Romaniassa http://www.hs.fi/ulkomaat/a1463102384401?jako=68399e44b9e763df79c6331f16eabda0

Post has attachment

Post has attachment
Lumiukko ja sen koira
Photo

Post has attachment
"Vuosikymmenten ajan yhteistä rajaa on hoidettu hyvässä hengessä. Nyt Venäjän rajavalvojat eivät pelkästään ole puuttumatta viisumittomiin ylittäjiin, he ovat juonessa mukana."

Post has shared content
Waiting for summer.

Post has attachment
Some-sotkun syyt ja taustat. Loistava kirjoitus.

Post has attachment
Kiitos +Sami Taponen linkistä. Harvoin on käyttiksen vaihto tehokkaampaan ollut näin helppoa. +Cloudpoint +Juho Valkila 

Otin vanhan käyttämättömän läppärin kaapista - koneeseen ei edes ollut salasanaa - ja pistin tikun usb paikkaan. Restartasin ja valitsin usb tikun latauksen lähteeksi.

Toimii hienosti ja tehokkaasti. Ainoastaan koneen restartti ei ole yhtä nopeaa kuin Chromebookilla.

https://docs.google.com/document/d/1xh6dBUO6bn1pig7NQspFHWZCc3-DSaFd5uHzkMXYuPI/edit?ts=563b52d6

Post has attachment
"Hallituksen kilpailukykypaketti saattaa nostaa reippaastikin bruttokansantuotetta eikä laske juurikaan työntekijöiden ostovoimaa. Vientikin lähtee vetämään. Tämä selviää MTV Uutisten saamasta Helsingin yliopiston talouden tutkimuksen laitoksen analyysistä."

No pitää muistaa että näitä vaikutuksia on vaikea laskea. Luulen että suurin vaikutus on se, että Suomen talouteen leviää optimismin ilmapiiri jos taas yksi kartelli saadaan murrettua.

http://www.msn.com/fi-fi/talous/uutiset/h%c3%a4tk%c3%a4hdytt%c3%a4v%c3%a4-laskelma-hallituksen-kilpailukykypaketista-julki/ar-AAeq4qZ?li=AAaDcIL&ocid=U270DHP
Wait while more posts are being loaded