Profile cover photo
Profile photo
Blaaskapel De Halve Zoole
8 followers -
Wij zijn een leuke en gezellige blaaskapel bestaande uit 18 leden die al meer dan 30 jaar leuke muziek maken die iedereen aanspreekt.
Wij zijn een leuke en gezellige blaaskapel bestaande uit 18 leden die al meer dan 30 jaar leuke muziek maken die iedereen aanspreekt.

8 followers
About
Posts

Post has attachment
voorbereidingen voor ons Halve Zoole Bal 2017 zijn al weer in volle gang! Zorg dat je er bij bent! Check het hier.

Post has attachment
Gezellige carnavals avond met medewerking van diverse blaaskapellen afgewisseld met carnavalsmuziek van een DJ. 

Post has attachment
10e Halve Zoole Bal in nieuwe residentie
woensdag 19 februari 2014
Na noodgedwongen voor de tweede keer te hebben moeten verkassen zijn wij blij te melden dat wij de gezelligste avond tijdens Carnaval in Waalwijk kunnen voortzetten in een nieuwe residentie.

Inmiddels vinden onze repetities al een tijdje plaats in Sportcafé RKC en zijn wij erg dankbaar dat eigenaar Jan Beaart ons ook een thuishaven heeft geboden tijdens Carnaval en ons daarmee tevens de mogelijkheid heeft gegeven oor het organiseren van ons jaarlijkse Halve Zoole Bal! Een super locatie vinden wij!

Ons Halve Zoole Bal is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een bekende happening in de omtrek.

Zo zal het ook dit jaar de bezoeker aan niets ontbreken. Een top avond met de beste van de beste blaaskapellen uit heel Nederland die verassende en gevarieërde klanken te gehore brengen, uiteraard afgewisseld met carnavalsmuziek van een DJ.

Ook zal onze inmiddels gerenommeerde onderscheiding voor "Grootste Halve Zool" weer worden uitgereikd aan iemand die voor ons van grote betekenis is.
Kortom voor de gezelligste zondagavond tijdens Carnaval moet je bij het Halve Zoole Bal zijn!

Zondag 2 Maart  - Sportcafé RKC Waalwijk - TOEGANG VOOR IEDEREEN GRATIS!
Photo

Post has attachment
Met dank aan Guus van Laarhoven van Epulz Reclame is vandaag onze nieuwe website online gegaan! Een nieuwe website die geheel voldoet aan alle nieuwste trends! Wij danken Guus hartelijk voor zijn bereidwilligheid om het maken van de website volledig te sponsoren!
neem snel een kijkje op http://www.dehalvezoole.com
Voor meer informatie over Epulz www.epulz.nl
Wait while more posts are being loaded