Profile cover photo
Profile photo
Amirah Azman
2,225 followers
2,225 followers
About
Amirah's posts

Post has attachment
Course Outline for Actuarial Science
Assalammualaikum dan salam sejahtera makin kemain rajin nak updated..aceceh..untuk post kali ni just ringkas-ringkas n nak share serba sedikit tentang course code yang akan dipelajari kepada yang sambung belajar dalam Diploma in Actuarial Science..minta maa...

Post has attachment
Gap Year Telah dilaksanakan
Assalammualaikum dan salam sejahtera ha ada dengar tentang program Gap Year ni tak? ada tak? meh sini nak cerita tapi Mira just copy paste dari http://afterschool.my/  sebab benda Fakta .. takut ayat sendiri melencung ke lain pulak..haha Apa itu G ap Year ?...

Post has attachment
Merdunya suara Haqiem Rusli
Assalammualaikum dan salams sejahtera Tetiba terasa bosan dan bukan tetiba pon..memang bosan sebab sekarang tak mula kerja lagi dan memang kerja membuta ja..tak membuta layan media sosial la kan..so disebabkan suka layan youtube tengok la video-video yang s...

Post has attachment
Cara Buat Giveaway/Contest/Segmen part1
Assalammualaikum dan salam sejahtera agak lama membiarkan blog mira ni berusang tanpa sebarang entry-entry baru kan..ala..macam la ada orang heran kan*hahahah..tak apa la..ada masa mira updated walaupun tak ada pun nak baca* ayat mintak simpati..HAHAH ..ok....

Post has attachment
Tolong : Masalah untuk follow
Assalammualaikum dan salam sejahtera Pertama sekali mira nak minta maaf sangat-sangat sebab butang follow mira buat hal untuk follow blogger yang lain..pernah jadi masa dulu tapi dah okay dan sekarang buat hal lagi..minta maaf buat masa skrang mira tak dapa...

Post has attachment
Segmen Ringkas by Amirah Azman
Assalammualaikum dan salam sejahtera marilah sama-sama join segmen ringkas daripada Mira ni..harap mendapat sambutan lah .. :) Senarai Hadiah 1. 1x Top Referrel(10pcs custom polaroid,craft rope and penyepit comel) 2. 1x Kategori Memori Terindah (10pcs custo...

Post has attachment
Segmen !! segmen !!
Assalammualaikum dan salam sejahtera Alhamdulillah daripada post lepas >> Respon : Segmen ringkas << Mira berterima kasih kepada yg sudi memberikan respon,,,terharu sebenarnya yang masih sudi membaca blog Mira or menerjah blog Mira ni..almaklumla..blog dah ...

Post has attachment
RESPON : nak buat segmen ringkas tak?
Assalammualaikum dan salam sejahtera ok alhamdulillah Mira dah habis untuk sem 2 ni.. nampak gayanya setiap habis sem baru nak updated..hahaha..untuk semester break kali ni lama sikit masanya aitu 5 bulan,,ya 5 bulan masyaAllah lama bebenor,,malas nak expla...

Post has attachment
TROWBACK : 2 tahun JOHAN Perbarisan Rumah Sukan
Assalammualaikum dan salam sejahtera Entry kali ni lebih banyak kepada gambar sebab malas nak taip bebanyak sangat..perbarisan masa Kejohanan Rumah Sukan Sekolah yang setiap tahun tu..alhamdulillah 3 tahun Mira kendalikan..first tu dapat saguhati je masa ta...

Post has attachment
Semuanya BERUBAH !
Assalammualaikum dan salam sejahtera Alhamdulillah sekarang Mira tengah free sebab cuti sem kan..lama sebenarnya nak updated blog tapi disebabkan buzy (padahal malas) so updated entry terus diabaikan..dah habis sem baru nak updated..nak buat macam mana kan....
Wait while more posts are being loaded