Profile cover photo
Profile photo
Gradinita Floare Albastra
36 followers
36 followers
About
Posts

Post has attachment
**
           „Licuricii” din grupa mare 2 au petrecut o zi minunată în orașul Târgoviște vizitând exponatele din cadrul Liceului aviatic „Dumitru Prunariu”, Fabrica de globulețe de la Pucioasa, unde au avut ocazia să-și pună în valoare creativitatea pictând g...

Post has attachment
**
"Colinde noi am învățat Și am plecat la colindat Mult noroc și spor în toate La mulți ani cu sănătate!"             Grupa "Rățuștelor" și cea a "Licuricilor", alături doamnele educatoare,  vă urează "Crăciun Fericit!"

Post has attachment
**
    "Piticii" de la grupa mijlocie 2 se pregătesc pentru venirea lui Moș Crăciun.  I-au pregătit globulețe pentru bradul din Laponia și câte o felicitare.      

Post has attachment
**
             Teatrul de păpuși "Căsuța fermecată" le-a prezentat preșcolarilor din grădinița "Floare albastră" piesa de teatru  "Poveste de Crăciun".

Post has attachment
**
        Preșcolarii din grădinița noastră au primit Taina Sfintei Împărtășanii în prag de mare sărbătoare creștinească  - Nașterea Domnului, Crăciunul.

Post has attachment
**
Aurora și Piratul curajos, personajele preferate ale Mariei, au antrenat "Rățuștele"  în jocuri și bună dispoziție. La mulți ani, Maria!  

Post has attachment
**
       Preșcolarii de la grupa mare "Floarea soarelui" au realizat "Clopoțelul colindătorului" folosind ca tehnică decuparea hârtiei pe contur, urmând să-l decoreze cu diverse elemente la activitatea practică din cadrul săptămânii "Iată vin colindători".

Post has attachment
**
Activitate desfășurată în cadrul parteneriatului strategic   ERASMUS + Proiect educațional " FROM TEACHER TO TEACHER " Preșcolarii grupelor mari din grădinița noastră s-au întâlnit pe Skype cu copiii din Bulgaria, Estonia și Lituania.,  Aceștia au cântat câ...

Post has attachment
**
      "Licuricii" s-au distrat pe cinste la petrecerea aniversară a celor 6 ani împliniți de Ana. Spartacus, personajul ei preferat, i-a antrenat în jocuri distracție și s-au bucurat laolaltă, urându-i Anei, cu glas cristalin "La mulți ani!".

Post has attachment
**
Astăzi, Andreea a împlinit 5 ani. Rapunzel a fost invitata specială acre a însuflețit  petrecerea. Jocuri, glume, dar și facepainting au fost pe placul Licuricilor care s-au bucurat și s-au  distrat copios. La mulți ani fericiți,Andreea!
Wait while more posts are being loaded