Profile cover photo
Profile photo
Mohd Amirul
57 followers
57 followers
About
Mohd's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
It is Night...just night..
Assalamualaikum hope.. harapan.. adakah aku pemusnah? penghancur? pelebur? pembasmi? adakah? aku tak tahu.. semua yang berharap kepadaku.. sering jatuhkan air mata.. kerana aku.. kerana kesilapan aku.. kerana perangai aku.. kenapa? siapa aku di mata mereka?...

Post has attachment
Aku ~ Maaf
kata-kata ku dari hati "maaf" kepada mereka ~ F ~ aku minta maaf atas kesilapanku ini..alpa nya aku disini sehingga aku terlepas cakap sesuatu yang tidak perlu diperkatakan pada seketika dulu..aku tak tahu apa yang kau rasa..dan aku tidak tahu apa yang aku ...

Post has attachment
I Am BACK!!!!
~In the name of Allah, Most Gracious, Most Merciful~ akhirnya dapat jua aku berblogging sekali lagi.. da lama rasanya aku tak menaip kat dalam ni.. macam angin..kejap ada kejap takdak.. bukannya apa.. selalu jugak tengok-tengok blog ni.. tapi nak menaip tu....

Post has attachment
Patience
~In the name of Allah, Most Gracious, Most Merciful~ "It is difficult to be patient but to waste the rewards for patience is worse" - Abu Bakr (r.a)

Post has attachment
Malas
awww... tahap kemalasan dah bertimbun... blog pon mcm ni gak... tertangguh hidup pun da tak terurus... pemakanan pon tak terjaga...'kesihatan pon dah terjejas.. kejap demam..kejap migrain..kejap itu ini... haihhh...

Post has attachment
Re-construct
Assalamualaikum fuh..fuh..da lame tak menaip  blogging..rindu pulak rasanya.. tapi malangnya..blog masih lagi tergendala dalam proses pengubahsuaian..aduhai saleha..lalala.. _______________________________ soo, esok mula kerja membaikpulih dan mereka bent...
Wait while more posts are being loaded