Profile cover photo
Profile photo
lamama cat
153 followers
153 followers
About
lamama's posts

Post has attachment

Post has attachment
les maniobres del govern espanyol contra l'oficialització de les seleccions esportives catalanes

Post has attachment
La possibilitat de veure's relegada a ser una selecció de segon nivell fora de l'elit mundial explica en bona part aquest afany d'impedir el reconeixement oficial internacional de la selecció catalana en tots els esports. El documental 'Fora de joc' que ahir va emetre TV3, després d'haver-lo vetat uns quants anys, demostra clarament aquest objectiu rotund de l'estat espanyol d'impedir per tots els mitjans el nostre reconeixement.

Post has attachment
(PD. Entenc que hi ha un argument que diu: 'Tot això està bé, però CiU no serà capaç d'arribar al final quan toque. Solament puc dir que ja ho veurem. I que, de moment, els passos cap allà, els van fent, amb el suport dels independentistes i d'ICV.)

Post has attachment
si 7 000 000 de persones, en comptes de queixar-se tot el dia, criticar o anar a la platja, anessin a votar, la consulta seria mes que vinculant. seria definitiva. igual que ho hagueren sigut les consultes per el dret a decidir si hagués anat tothom a votar i no sols 900 000 persones.

Post has attachment
El desdoblament de la N-II a GironaÉs l'incompliment més flagrant. Al tram sud estan aturades des de fa dos anys les obres entre Sils i Caldes de Malavella, mentre que entre Maçanet de la Selva i Sils no s'hi treballa des del 2008. Menys sort té el tram de la N-II entre Tordera i Maçanet de la Selva, que ni tan sols s'ha licitat. Al nord de Girona, entre Medinyà i Orriols, Foment no pensa reiniciar les obres i ja preveu, fins i tot, retornar els terrenys expropiats als propietaris. De la resta del traçat fins a Agullana i la Jonquera, el ministeri assegura des de fa anys que s'estan redactant els projectes, que encara ningú ha vist. A Girona tampoc se sap res del túnel de Toses de l'eix pirinenc, ni tampoc de l'autovia entre Besalú i Figueres.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
algun dia sabrem la veritat. aixo fa molta pudor des de el principi.

Post has attachment
m'agrada. ho trobo força encertat.
Wait while more posts are being loaded